mattedag

Efter en vanlig dag med skola, fika på stan och film hemma, bänkar jag mig vid datorn med uppgiften att göra en debattartikel till svenskan, utan en aning om vad det överhuvudtaget är. Dessutom taggar jag till morgondagen som är en mattedag. Vår skola har valt att ägna en dag per år åt detta ämne, bara för att plåga oss elever som inte för livet kan förstå när vi skall skall använda kunskaperna om algebra, bråk, ekvationer osv i verkliga livet. Men antar att allt har en mening! Svenska uppsats var det ja! Önska mig lycka till..

Good things come to those who wait

Tror jag skiter i den där "dag grejen" den blir bara jobbig till slut.
Istället skall jag börja blogga som innan, förutom att jag skall försöka få in minst ett inlägg dagligen!
I veckan har det inte hänt så mycket, åkt lite pulka, sett ett par filmer, ätit kärleksmums och hängt lite i Klinte. Helgen har däremot praktiskt taget bara spenderats på Kustgrillen, och med Banannie!
Jag och min familj har bestämt oss för att se ett "Pirates of the Caribbean" marathon, vi började igår med två filmer och idag skall vi se de andra två. Dock ledde de två filmerna+ för lite frisk luft till en hemsk huvudvärk som ännu hänger kvar, och är anledningen till att jag inte är i skolan idag. Därför skall jag nu också släppa datorn, ta ett par alvedon och gå ut och inhämta frisk luft. Vi hörs kanske mer under dagen!

Glad alla ♥s dag!

Firar min alla hjärtans dag med att gråta till Titanic och the Notebook. Sköön dag. Eller som dem säger, "somliga kallar det allahjärtansdag, jag kallar det tisdag", eller rättare sagt, en överskattad tisdag. 1 år idag förresten, många fattar nog, känns rakt åt helvete, orkar inte prata om det. Ha en bra jävla valentine's kväll kära läsare. KÄRLEK TILL ER!

dag 10

Den låt du lyssnar på mest. Hmm.. För några dagar sen, skulle jag sagt någon med Eminem, typ Space Bound eller Mockingbird, eller vilken som, alla hans låtar är grymma! Men på senaste har jag vart nere i en depperiod typ, så låten som jag lyssnat mest på i en vecka ungefär, är "tröjan du hatar". Inte så mycket av en depplåt, men handlar ganska mycket om anledningen till perioden. Såå ja, låten jag väljer blir...

...Tröjan du hatar - Norlie&KKV

"Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna,
nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan,
å jag går i dagar, i tröjan du hatar"

I'm tierd of fighting, I want to be fought for. I'm tierd of caring, I want to be cared for. I'm tierd of being just me, I want to be yours.




plocka bort, damma, dammsuga, moppa och plocka iordning

Såg nu att jag råkat hoppa över dag 7 haha. Mitt senaste inköp alltså. Men eftersom jag ändå inte vad vad det senaste jag köpte är så spelar det inte någon större roll, kan lägga in den dagen när jag köpt något! ;)
Tillbaka till städningen nu då, rubriken alltså!

dag 9

Bakrundsbild på datorn;

Han är ju så snyyyygg. Blir glad bara av att starta datorn för jag vet att jag kommer få se honom, hehe. Min framtida man förhoppningsvis!

dag 8

Bakrundsbild på mobilen.. fram tills igår hade jag på en killes mage hehe, men sen fixade jag iordning min lillebror (håret) för han skulle på knattedisco och då tyckte jag han blev så söt att jag var tvungen att ta en bild! Tyvärr blev jag själv inte så snygg, klippte bort halva mig så han är över hela min skärm ungefär :) Bilden;

Den här bilden kommer jag förmodligen ha kvar ett tag också, han är ju så sööt! haha knattedisco.. lilla älsklingen då

dag 6


Dagens ämne är vad jag har för mobiltelefon. Tycker det skulle vara lite tråkigt att bara skriva att jag har en Xperia X10 Mini, så jag utvecklar det lite, berättar vad jag har mobilen till osv. Min mobil betyder väldigt mycket för mig, eller inte just den här mobilen, men tillbehöret mobil. Sen att min mobil matchar mina behov är ju bara perfekt!
Mest på mobilen använder jag meddelanden. Sms alltså hehe. Sen blir det väl kameran, eller spotify! Att jag har spotify premium är helt perfekt och jag är sjukt glad för det, eftersom jag kan ha det i mobilen också. Lyssnar på musik minst 5 timmar per dag, när jag fixar mig till skolan, på bussen, i skolan, och innan jag skall sova, så minst 5 timmar sammanlagt. En annan applikation jag använder mycket är facebook i mobilen, alltid kul att kolla lite händelser och sådär. Sen så har jag fortfarande inte slutat spela wordfeud, tycker det är ett riktigt bra tidsfördriv, typ på bussen, eller när som egentligen. Nu orkar jag inte skriva mer, för skall sooooova. Sjukt trött!

dag 5

Uppgift till dag 5 var att lägga ut facelook och outfit. Och eftersom jag ligger lite efter egentligen tänkte jag att jag kunde lägga in det också idag!

Hur jag ser ut i ansiktet idag.. haha va mobbat. Men aja, likadan som alltid typ!

Outfiten.. Linnéas skitsnyggaaaa tröja, och mina svarta/grå byxor hehe.
Inte så ovanlig, men då var dag 5 också gjort iaf, vi hörs väl imorgon förhoppningsvis!
love

dag 4

Dagens uppgift var att lägga upp bilder på syskon. Egentligen så har jag bara ett, och det är min lillebror Marko som är 9år, 10 i september.

Vet inte vad som hände med håret osv.. hehe.
Men sen så har jag 3 låtsas syskon också, som är min mammas sambos barn, som jag alltså bor ihop med två veckor i taget.



Det här är de yngsta låtsas syskonen, Felicia och Victor, dom är tvillingar på 13 år, 14 nu i mars!
Sen har vi den sista systern, äldsta;


Det är med denna brud som jag bor ute i lägenheten med. Hon är nyss fyllda 17 år och heter Linnéa!
Anledningen till att inlägget var segt var att jag inte hade någon nytagen bild på Marko.. Men nu är det här iaf!
puss

haters are your own fanclub

Irriterande att vissa folk gör allt för att man skall vara olycklig. Inte kan tänka "okej det är bra att någon tycker hon är snygg", utan då är det genast fel. Det är bara grymt omoget, och eftersom dem känner att dem inte kan snacka skit om mitt utséende, så går dem på personligheten. "Jag blir så trött på att alla tycker hon är så snygg, dem borde lära känna henne så skulle dem inte tycka samma sak", wtf? Det är väl trevligt att den här personen känner mig så bra att den vet att jag är en sådan hemsk person. Känns bra att bli huggen i ryggen av någon som känner mig så pass bra. Trevligt också att den som tydligen känner mig så bra, vet att jag h a t a r folk som går bakom ryggen på en, men det verkar inte stoppa den. Och att den ens orkar bry sig. Fine att dem tycker det är jobbigt, men att skriva om det ist för att inte bry sig är bara pinsamt, känns bra att jag är tillräckligt viktig för att dem skall orkar lägga ner tid på att hata. Blir så trött, att det alltid skall vara såhär. Varför inte glädjas åt mig ist? Det är bara så äckligt jävla falskt att hålla på och snacka bakom ryggen. Faaan, finns det ingen i den här världen som man faktiskt KAN lita på, som kan bli glad åt ens framgångar, och vara med en när man är ledsen? Uppenbarligen inte. Hur gör man nu då?

music: on, world: off.





Har du mycket bas i dina högtalare? Då är det värt att lyssna på dessa låtar, annars kan de va.
Själv sitter jag själv uppe i lägenheten med de grymt stora högtalarna och pumpar dessa låtar.
Älska baaaaaaas

dag 3

Hmm.. det här var en svårare än de föregående 2 dagarna. Vet inte hur djupt jag skall gå, hur mycket jag skall avslöja. Men vi kör lite halv djupt sådär. Här kommer sanningarna;

1. Jag har riktigt svårt för förändringar. Tillexempel traditionen att fira jul vid min mormor, blev både sur och förbannad när mamma sa att det kanske inte skulle bli så. Eller att äta frukost, vet inte varför, men jag kan av okända anledningar knappt äta frukost på morgonen. Förut kunde jag det, sedan ändrades något, och nu får jag bara ont i magen av det, och kan inte ändra tillbaka. Eller sminket jag använder, har använt ungefär likadant smink och sminkat mig på samma sätt sen första början. Men det värsta är ändå när människor förändras. Jag vet att alla förändras, även jag själv, men det är riktigt svårt för mig när jag verkligen minns "den andra personen" dem var förut.

2. Jag har fobi för clowner/jokrar. Helt seriöst, det är min värsta mardröm. Jag älskar skräckfilmer, så länge det inte är clowner/jokrar med. Då blir det för läskigt. Hatar allt från deras stora skor, till röda näsa och hår, och deras mössor med bjällror. Mössorna är ju värst iaf, precis innan jag somnar tror jag mig jämt höra ljudet av bjällrorna.. Aj fyfan, vill inte tänka mer på det nu :(

3. Sedan mitt senaste förhållande har jag haft riktigt svårt att lita på någon, eller att släppa nån så nära igen. Det slöt så dåligt förra gången, och skulle aldrig orka med att det skulle hända igen. Men vet att det antagligen inte var så dåligt, och att det skulle kunna varit 1000000 gånger värre. Men det är en av de värsta känslorna jag varit med om, den där olyckliga kärleken. Att älska någon så groft mycket, att se allt det, bara slängas iväg. Fyfan det vill jag inte skall hända igen. Och sen att veta att den andra kom över det så snabbt, gjorde ont. Som fan. Men nu har det gått mer än ett år sen det började (inte officiellt) så det är väl dags att släppa det strax. Om det bara inte var så jävla svårt. Dags att släppa in någon ny, snart skall jag vara redo, snart.
Det var det, hörs imorgon igen!

dag 2


Jelena Kristina Verica Saric

RSS 2.0