hemma

kom precis hem från danmark , måste packa upp , sen kanske bio eller nåt ikväll (?)
hörs !

biooooooooooo&maaaaaaaaaat på boooooooorgen

snaart bär bussen mot stan och vi ska på borgen och se bio och äätaa :)

hörs !

En jävla massa släkt

På söndag ska jag på släktträff , och iförrgår fick jag reda på att jag hade a-kusiner och massa andra , jag trodde inte jag hade nåt sånt , men på mammas sida är släkten as stor :O jag har typ tusen a-b och c kusiner :P som jag kände innan men inte visste va mina kusiner , men egentligen spelar det ingen roll , för man får ändå gifta sig med a-b och c kusiner , hahahhahahahhahhahahahah , inte för jag hade nån tanke på det men aja :) det kommer nog bli kul iaf .
Dom flesta i min släkt heter Pettersson , Hansson och då Saric da , men Saric släkten är inte så stor , det är däremot min mammas släkt haha , hade massa roliga a-kusiner ju , trodde inte jag hade nån :P
Det är kul att tänka såhär , om jag inte hetat Saric från min pappa , så hade jag hetat Hansson från min morfar , eller Pettersson från min mormors släkt , haha vad låter bäst ;

Jelena Saric
,
Jelena Hansson
eller
Jelena Pettersson

? ;)

Dagens fråga , hahah


INGET

trodde jag skulle till sandra och bada i eskelhem idag , men naj , så blidde det inte nej :( ist är jag kvar här , ute på landet , i hejde , hos mormor ..
idag har jag inte gjort nånting . förvånande ? nej ...
aja nu ska marko & co. ha datan , så jag får väl fortsätta läsa min älskade harry potter , haha omg , roflmao ..

varmt

hemma från stranden nu , fyfan va det är varmt , eller vattnet var iaf jävligt varmt , fast typ massa tång och släke ... usch , aja vi badade i brime och det var typ .... 29 grader i vattnet ? ;O jävligt varmt iaf !
Imorgon ska jag till eskelhem och träffa sandra och baaaada _D haha long time no see ! vi får hoppas att hennes pool är varmare än havet iaf ! sen vet jag inte vad jag ska göra imorgon ... men på fredag ska jag iaf se film ! det är bestämmt nu , haha ska se Shrek - Forever After , tror jag den heter , sista filmen iaf , ska se den med pappa , marko och massa fler tror jag , haha :)


brimme !

stranden igen ! har inte bränt mig alls än ! :O men rand jag har jag fått -.- att jag aldrig kommer ihåg att ta av mig bikini överdelen när jag solar ryggen ... :(

hörs när jag kommer hem
!

Sussi&Isak&Grolle&Smirre <3

Skoja bara , eftersom linnea tydligen ska åka bil och massa med elle ikväll och eftersom jag inte vill sova själv där och eftersom jag vill träffa mormor mer , så stannar jag här till imorgon , åker hem då ist :)
Men idag har jag inte gjort så mycket heller , haha , som vanligt här ute alltså ;)

ÅH ! kom på en sak , jag har haft tid och träffa och kela med katterna här ute :') guuuuud va jag saknar dom när jag inte är här ! och nu har sussi som är kattmamman fått kattungar också ! :) fast har inte sett dom än , dom ligger typ uppe på loftet så jag och emma ska hämta ner dom på lördag , för då ska jag hit ut igen :) åhhh , ni kanske inte bryr er om katterna , men det gör jag och det är min blogg , soo screw you isf :) aja , nu ska jag ut till sussi och isak igen ( katterna ) , haha , så vi hörs , kanske ikväll :)

Danmark !

Om en vecka åker minibussen till Danmark !
Ska dit med Linnea , Marko , Victor , Felicia , Charlotte och Conny !
Kommer förhoppningsvis bli sjukt kul , vi ska på legoland och massa mer , :)


Mormor

är hos mormor , men kommer hem imorgon ,

mer bloggning då !

................................................

MÅR PISS!

Är hos mormor ett tag och kanske inte bloggar .
Nu ska jag ner och trycka i mig lite frukost . hahah vem skojar jag med , kan inte äta vafan .

skypee

Kom hem för ett tag sen ,
Men det är så jävla läskigt här uppe själv i linneas rum så jag ser på tv och sitter vid datan , med alla lampor tända :O Det känns mycket säkrare , + att jag snackar med Olle Tannfelt och typ Paul Carter på skype samtidigt , FAN , snart måste jag sova , imorgon tror jag jenna och noak ska sova här , isf i tält typ ute på gården , hahah ^^

men fan , ska sova nu , godnatt , skriver kanske imorgon innan jag drar till stan vid 10 :), med mamma ..



[email protected]

Åminne !

förlåt att jag inte har bloggat idag , jag har vart i åminne på stranden hela dagen , det var varmt men blåsigt , kallt i vattnet men det var fint , asso i havet , inga alger eller tång eller släke :) så den perfekta stranden för mig alltså ! om det vart lite varmare ... fett synd också att den typ ligger på andra sidan gotland :( men jaja , en gång i veckan kanske ^^ iaf mamma väckte mig vid typ nio sen åkte vi med en gång ! :)
Men nu måste jag hoppa in i duschen , linneas farmor har fyllt år och vi ska dit på grillning vid klockan 7 , och jag måste blåsa och platta håret också ! usch , stressstressstress ....

puss !

Stan idaaag

Wow , nu har jag vart i stan två gånger samma vecka ;O hahah nej men typ vid 2 idag drog jag och linnea till tofta och solade arslet av oss ! (y)
Sen vid ... 16.35 gick bussen in till stan och därmed till bion ! jag , linn och jenna var och såg eclipse ! sjukt bra film verkligen ! Men hade inte ätit någon kvällsmat så kände mig som ett fetto när jag tryckte i mig popcornen , läsken , daimen och klubborna , som tur var satt linn bredvid mig och hjälpte till , jävligt mycket ... -.- hahah nejdå , det var bara bra .
Efter filmen gick vi hem till jenna för jag och jenna var sjukt pissnödiga ... :$ iaf , väl där kom typ noak dit , och alla typ satt och snackade ett tag , och jag drack min kopp kaffe ! så jävla gott asso ! jag hade inte drukit det då på 2 dagar så kände verkligen att jag var sugen , men tyvärr är jag inte så välbekant med jennas kaffebrygare så det blev lite starkt .. men det var gott ändå ! sen följde jenna mig till bussen som avgick från bussstationen 21.35 hahahah ;)
På bussen var det fett kul , typ halva bakre bussen satt och as garva ! åt en liten kille på typ 6 år som drev asmycket , asso drog fett med kul skämt , eller typ med folk på bussen , det satt typ en kille framför med fjortisfrilla , och pojken hittade en godis på bussen , typ gammal och äcklig , och killen sov typ framför , han ba " igelkotten , ska du ha en godis eller ? " alla på bussen börja asgarva sen han ba " när jag va liten då sa jag inte igelkotter till igelkotter , jag sa taggråttar , ska du har en godis taggråtten ? " alla på bussen börja asgarva sen satt det typ en indisk man bredvid taggråttan , han ba " och du har din partner med dig ser jag " alla på bussen börja asgarva , speciellt den indiska mannen fru som satt bredvid mig , hahha hon börja garva som fan , och jag med xD jag garva fan nästan åt allt han sa , + att han snackade typ världens grövsta gotländsa xD haha så jävla kul !
Iaf , när jag kom hem så mamma ba " det står mat på köksbordet " jag ba " nej det gör det inte , trisse äter upp den " för katten satt uppe på bordet och åt av maten , så jag är fortfarande skit hungrig ! fyfan va lack jag blev då ! :(
ÅHH idag är det Vadstuck ! skulle på det med jenna men naaaaaj hon ska till fårö imorgon bitti , jävla piss ! och inte får jag följa med linnea och elle heller när dom ska svänga förbi och hämta några människor nej ... :(
KUL !
KUL LIV ! aja skit samma , får bli nästa år då ! ;D

men nu måste jag seriöst hitta på nåt , SJÄLV ! :(



KAFFE ! min enda kärlek haha (a) <33333333333333333333333333333

Linnea hade smink :O

Jag fick äntligen min pizza idag , så sjukt gott när man väntat så jävla länge ! sammanlagt blev det sex pizzor och en nacho tallrik haha :D asso för hela familjen .



Sen hade jag och linnea lite tråkigt så vi sminkade hos , typ första gången på (?) hundra år för linneas del :O Hon var iaf sjukt söt i smink !

BILDAAAH :



..



Linnea .. med smink ;D <3



hahah



driv !



hahahahaha <3



(a)



..



<3



hahaha



..



..

Men nu ska jag sova , haha linnea har redan slocknat här bredvid mig ;O
Imorgon bitti drar jag och linnea till tofta strand vid typ halv 11 sen ska jag med bussen til stan och se eclipse med linn sen bussen tillbaka , så imorgon kommer jag nog inte kunna blogga "/

Vi ses kanske på tofta stand imorgon då ;) är där till typ fyra ^^

pizzaaah

blev inget bad , har bara vart hemma idag , kul va ? ... nu är mamma på nymans och hämtar pizza , jag är så jävla hungrig just nu ! känns som att jag skulle kunna äta typ 80000 pizzor just nu.. Men får bara en hawaii , hhaha jag kommer säkert inte ens äta halva (a) aja , jag får väl ta ett äpple sålänge , orkar faktiskt inte vänta !



När jag solade idag , det var fett varmt jö !

sooooooooolar

Godmorgon

Vaknade 13.37 , är man elit eller vad ? ;D sen tog jag frukost och gick ut och satt mig i solen ! fyfan va varmt det är ! nästan så att man smälter bort ! men nu måste jag gå in för snart kommer massa folk och fikar , vi får se vad jag ska göra idag , kanske till sandra och bada ? men det är bara min egen lilla tanke (a) som sagt vi får se :)



härligt !

American History X <3



En av världens bästa filmer !! <3333333333333333333



En av världens bästa filmer !! <3333333333333333333



sååååå iskallt <3



Edward Furlong <3




Edward Norton <3

SÅÅÅÅÅ jävla snygga dom är ! och bra film också , herregud , en klockren 10 av 10 ! <3

LÖÖÖÖÖÖÖÖÖV IT ! ett sjukt bra filmtips till en hemmakväll , men glöm inte att ta bort sminket först , annars ser man ut som typ en jävla tvättbjörn eller panda eller nåt ^^ hahah , jag grät i timmar efter den var slut !

RSS 2.0