the fast and the furious

Idag hände det mycket.. nej inte ett jävla piss. Precis hjälpt pappa med bilderna och nu ser vi The Fast and the Furious- Tokyo drift. Så jävla bra film!
Skulle ju egentligen till Eskelhem, men det blev lite knutar på tråden (?) så jag stannade vid pappa. Tror jag kanske åker dit en liten sväng senare i veckan. Jag ska ju egentligen jobba med lägenheten nu, men frågan är om det är värt de.
Imorgon ska jag ta en buss som går 11.10, till Hemse, med Kalle. Han ska spela Krullis cup, tycker lite smått synd om han för han kommer förlora.. men nu ska vi inte va sånna! ;) nej jag skoja bara han kommer säkert vinna.. bara de att dom kör bla mot de typ bästa solberga laget :p aja lycka till till han och hans lag. Surt bara att jag måste sitta själv på läktarn när han spelar.. aja får väl se om det faktiskt är nån som ska dit! och som jag får träffa..

bäst
puss

åååååååhh!

Har hittat mina älsklingar!




VILL HAAAAA! SATAN NU SKULLE DE INTE SITTA FEL MED LITE PENGAR NEJ!
Någon generös person?! ;)
puss

Ed Hardy - love kills slowly

Är det bara jag som älskar det märket? För de gör jag, tycker det är så jävla snyggt. Själv har jag två tröjor, fast som jag fått av theo, såååe theo om du har fler kan jag ju ta dom också..! ;) Synd att de ska va så jävla dyrt bara! Ni som tänker "det är de ju inte alls" säger jag bara grattis till, för det är dyrt för mig, jag är antagligen inte lika bortskämd som ni ;)))))







Älskar't!
Fan att de finns fler snygga killkläder än de finns tjejkläder bara ://
puss

trött&skit

Sitter vid datan som vanligt, ätit frukost och är rastlös. Kul? Nej. Äsch får väl fortsätta kolla runt lite på faceb osv. bbbbbbboring. ELLINOR JAG BRYR MIG INTE OM DU ÄR SJUK, VI KAN HITTA PÅ NÅGE ÄNDÅ!




Ellinor ville ha bilder som jag lagt ut på bilddagboken för där ifrån kan hon inte ta dom, så där va dom. och jaaa.. jag får väl bjuda på mig själv. USCH
puss

ajajjajajajajajaj

Jag stod i duschen, varm dusch, öppnade fönstret, kall luft. Helt plötsligt högg det till i magen. Och det fortsatte bara hugga och hugga, jag blev fett rädd och sprang och la mig på sängen, det högg fortfarande, jag sträckte på mig, de hjälpte inte, jag kröp ihop, de hjälpte inte, jag la mig i fosterställning, de hjälpte lite. Fick panik, ringde pappa, inte visste han va man skulle göra, inte farmor heller, och min mamma svarade inte. Låg där och bara väntade på att de skulle ta slut. Det tog sekunder, sekunder blev minuter, minuter blev timmar. Eller ja, ungefär en timme låg jag där. Kändes som om nån högg mig med en trubbig kniv, genom hela mig, in precis över vänstra höften, ut i hela ryggen. Det värkte i hela min ryggrad, visste inte vad jag skulle göra. Sen blev det som sagt bättre, och nu mår jag bra.

Därför har killar det bättre än oss tjejer.
puss

LEDSEN

Jag vet att jag inte bloggat på länge, men vafan, man ska ju ha ett liv också. Jaja jag har inte orkat helt enkelt, inge mer med de!
Under dom här dagarna har jag typ inte gjort ett piss, eller jag har vart med Ellinor och hittat på lite, sen i.... fredags så var jag med Ellinor i Klinte hos Emely och där var också Julia. Det var trevligt, hoppas bara dom inte fick fel intryck av mig... hahah.
Jag ska försöka blogga så mycket jag kan nu på lovet, så får vi se hur de blir. Hör av er om ni vill hitta på något!
Förresten tror jag även jag stannar vid min pappa på lovet, eller vi får se hur jag mår. Inge mer om de nu, ska fortsätta klicka på facebook knappen och hoppas att nå nytt händer... Hör av mig senare vad jag hittar på idag.
puss

bäst

Igår kom Emma och hämtade mig sen hem till henne! :) Vi köpte ostbågar och chips med dipp, sjukt gott! Äh va gör de om man är tjock då? Vi såg lite av Melodifestivalen, ååååååååååååh Erik Saade e ju så jävla snygg! De är sjukt asso, riktigt ögongodis haha ;) Sen såg vi nån film, kommer inte ihåg vad den heter men sjukt kul iaf!
Vaknade ungefär vid nio imorse, för vi skulle egentligen på friskis och svettis och gå på ett pass (?), men Emma kände sig förkyld så vi sket i det och gick till Gallberget en sväng ist, härligt med frisk luft!
Sen spelade vi Guitar Hero, Blur och Scene it på hennes Xbox, kul! Bussen hem halv fyra och de va de. Tack för dagen Emma, de va jättetrevlig och vi måste hitta på nåt snart igen! :) <3
Nu sitter jag vid datan, Sandra undrade om vi skulle ut och gå men nu känns det lite sent mörkt och kallt, dessutom vet jag inte om jag orkar, 45 min till gallberget och tillbaka räcker väl! Dessutom måste jag packa och duscha.. Äsch får säga till Sandra att jag inte kan :/


katttttt
puss

Sjuuuuuuuuuuukt bra!

22bullets var fett bra! Åhhhhh värd att se varje dag verkligen!
Nu ser jag American History X, älskar't! <3



Snygg e han ju me!
puss

film time

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men först efter skolan var jag ju vid Kalle, det var trevligt, fett snäll familj han har :) Sen typ runt 8 skjutsade Jimmy hem mig, så jag fick en liten pratstund med han också, fyfan va sur jag blev på dom idioterna. När man kom hem så hade Linnea börjat med pizzan så de va bara att hjälpa till.
Efter maten sjutsade Elle oss in till stan och tillbaka, vi va på Reno, hyrde 3 filmer och köpte godis (ellinor om du läser de här så gick godisförbudet åt helvete). När vi kom hem såg vi först Boogeyman3, läskigaste filmen på länge för fan! Uschusch. Sen såg vi Letters to Juliet, sjukt fin film! Båda är verkligen att rekommendera! Sen har vi en till film vi ska se, 22bullets, jag har egentligen sett den, men såg typ inte för jag satt vid datan.. Eller hur säger man? Äsch, ska bli kul att se den iaf!
Men det får nog bli på söndag för idag, ska jag nångång pallra mig upp ur sängen, äta frukost osvosv, sen ikväll ska jag mysa med min moster! Ska hem till henne, se film och äta godiiis :) Det kommer bli fett kul för jag har typ inte träffat henne på sjuuuuukt länge!
Men nuuu, frukost! Eller..?

Boogeyman3

Letters to Juliet

22bullets
puss

puss

Seeeeeeeeegt

Orkar inte göra nåt, ska stänga av datan nu och sova, om jag orkar gå till toan borsta tänderna och byta om och sånt. Såååååå avundsjuk på Linnea som är ledig från skolan imorgon! suck.
Imorgon blir de inte mycket bloggning alls, efter skolan ska jag ta 14.35 bussen hem till Kalle, sen skulle jag typ äta där men Linnea vill ha sällskap hemma så jag vet inte.. Jaja hur det blev skriver jag iaf imorgon!
puss

Shoo bre

har fett ont i mina biceps efter igår, och mina knäveck från att jag hängde knäveck :( Läser en fett bra bok i skolan btw! Läste typ 1 timme och är på sida 90, ba älskar den boken asso!

älskar't, ska ner och lägga in ved i pannan nu, kommer frysa arslet av mig snart!
puss

Nytt inlägg

No redovisningen gick bra bara så ni vet! Lite hackigt med äsch de är så de är..
Och efter skolan gymmade jag ju, de gick fett bra! Men de känns att det var länge sen.. Måste göras snart igen, ska ju bli fit till beach'11..? haha. Sen maten gick ju inte så bra, eller asso jo jag va fett bra skar casslern, men sen händer nåt ute i ladugården så blablabla kan inte förklara sånt :p vattnet slöt pumpas iaf så de gick inte att koka pasta.. Så de blev mackor till kvällsmat! Men tror de är fixat nu, eller jag vet de haha :) Satsar på att gå och lägga mig tidigt ikväll, e sjuuuuuukt trött som vanligt. Aja vi vet ju hur de går me de!
Saknar min Kalle,

Onödig bild haha!
puss

Skuuuuuul

Sitter i skolan och jobbar SO, gjorde det mesta igår så har bara 3 frågar kvar :)
Idag ska vi redovisa på NO, jag har jobbat om Venus, känns ju kanske inte så bra för jag har inte tränat eller nåt, men jag ska ändå bara visa en video typ..
Efter skolan ska jag gymma.. haha vikket skämt! Jaja det ska jag iaf, sen hem, och laga mat. Japp otroligt, right? Det blir PastaCasslerOchÄrtor blandat med Cream Fraiche! Det enda jag kan laga typ O:) Men nu ska jag göra dom sista frågor.
puss 

SO, bibeln

Känner mig fett duktig, jag pluggar faktiskt! Nejmen jo de gör jag :p Vi har nån grej om bibeln, ligger lite efter så jag fattar typ ingenting, men det blir nog säkert kanske bra! Ska snart hoppa in i duschen och sen sova, är så sjukt trött, kan knappt hålla ögonen uppe nu liksom!

ja, jag skriver snyggast i världen.
puss

oviktigt

Idag har det inte hänt nåt alls typ, det enda som hände va att min tunga blev blå när jag tuggade tuggummi från USA, bild på de:

och de var min dag :) haha!
Kan lägga upp en "dagens outfit" också så de inte blir för tråkigt.

SKITSNYGG tröja, vet inte vart ifrån den e, de är Linnéas :)
Svart linne under,
sen ett par vanliga svarta byxor.
Älskar't
puss

g'natt

Ska sova nu, lägger mig med ett leende på läpparna för första gången på väldigt länge :) o allt tack vare dig <3
puss

Kalle Utterberg ♥


puss

Glad alla hjärtansdag!..

.. på er också! Helt okej dag idag i skolan, fast de va mattedag. Äsch soft ändåå ju :)
Sen efter skolan tog jag bussen till eskelhem, fast till Mikaela, de va mysigt haha, mycket snack och tv ;) Sen hämtade Kalle mig vid henne och körde hem till oss, i sin CPA ;)) Sen var han här ett tag och bara var, mysigt! Av han fick jag ju bio och en ask med choklad hjärtan, men av mig fick han en ros.. känner mig taskig, men jaja, han vet att jag tycker om han såå :)

puss

f1 tuff


var e mina kompisar? :o

puss

S L U T..

.. på bloggpausen haha :D kom på att de finns inget att göra på datan om man inte bloggar..
Idag var jag på biiiiiiiio med Kalle :) Vi såg Trassel, han bjöd mig.., och eftersom de är alla hjärtansdag imorgon fick jag en choklad ask av honom :') Gulligt! Ska packa nu, mamma imorgon.

puss

B L O G G P A U S

orkar inte mer, har inget att blogga om och ingen läser. Länkar på facebook när/om jag börjar igen :)

LÄGENHETEN

Ni vet lägenheten jag tjatar om hela tiden? Den jag och Linnea ska bo i? Den e nästan klar :D Eller dom har kommit fett långt! Här kommer en FEEEEEEET LÄNK till min systers blogg för att bilderna kommer därifrån, kolla här;

Köket (i hörnet)/vardagsrum

Linneas rum rakt fram från dörren, toan till vänster

Toan

Linneas rum

Garderoben från linneas rum och mitt rum på andra sidan

Garderoben

Mitt rum

Mitt rum från andra sidan, Linneas rakt fram

Vardagsrummet/Hallen

Köket

Vardagsrummet från köket

Asso jag kan förstå att det är svårt att hänga med när ni inte vart där, men jag ser verkligen hur mycket det utvecklats, fan va glad jag bliiiiiiiiiiiiir :D
puss

Du lever bara en gång o den gången e nuu

Trodde jag skulle till skolan idag men tydligen inte, hade världens huvudvärk imorse också. Men imorgon SKA jag till skolan, inge snack om saken! Asso  på morgonen vill jag alltid stanna hemma, men typ vid tolv ångrar jag mig alltid för det är så tråkigt här hemma! Orkar liksom inte ens spela sims?! haha.. bara sitter och väntar på att de ska hända nåt på facebook.. KUL LIV! Äsch, får väl starta sims för att ha nåt att göra då.. Eller? Åhh var inne på Linneas blogg och fastnade på en låt;

Tycker den e så skööön, älskar början! Noice- Du lever bara en gång
puss

Oh hello life, didn't see you there behind all the school

har inte gjort nåt på hela dan, bara data, sjuuuuukt tråkigt, inte ätit nåt heller.. men snart kommer pappa med max mat :D fett gott, känner mig så jävla tjock bara. Jag som skulle börja träna och allt.. Äsch, jag får väl leva ensam utstött och tjock tills jag dör :'/ nej jag skoja bara, ta inte illa upp och tro inte att jag var seriös heller..
Äsch orkar inte blogga,

puss

Ont i huvet..

.. så jag är inte i skolan idag. Men guuuuud av tråkigt jag har, har skrivit typ 30000 statusar på facebook, nu senast skrev jag "Gilla så skriver jag nåt om dig i din logg :)". Det var typ en timme sen och tre har gillat. varför gick jag inte till skolan för? Det är så jävla dött här hemma och vid datan. Dessutom dör jag av hunger men orkar inte äta frukost :( åhhhh, orkar inte blogga heller :p
puss

Dagen+Hår

Skola osv idag, efter de stan med aaaaagnes :) Inge mer å säge, jo matteprov idag, G provet gick bra med VG gick åt helvete.. jaja de duga för mig!
Vill färga håret!


Ser ni va slitet de är?! Usch, men vill inte klippa, då blire ju lika kort som förut :( dessutom börjar de typ bli rött så måste färga snart.. Men nu har jag inge mer å skriva!
puss

ÄHH

bara skola idag, inget konstigt. Helt frisk nu och allt rullar på :) som de ska de går bra nu, eller?
Orkar inte blogga mer ikväll,
puss

Dead Silence..!

Kom på va filmen hette, skulle hitta bilder på google men vågade knappt söka, den ena var värre än den andra! Dead silence, en rekommendation om du vill bli rädd för att skrika! Jäla hiiit film asso, vågar knappt kolla på bilden..

puss

Venus


Datasaaaaaaalen ifall du ville veta, jobbar med Venus!
puss

ssssssssängen <3

Tror jag ska gå och sove, men först duschen. Åhhh sovaaaa <3 vart är Linnea?
puss

Jadu

okej jag fortsätter blogga då, ett tag iaf ;)
Fredags hade Linnea fest, helt okej hahah, men eftersom jag inte dansar så var det inte så kul för mig dådå ;)
Sen igår var vi först vid Sandra, sen var vi vid Stefan och hade trevligt, därefter till Elle och sova. Så mycket spring blev det men kul var det! Sen imorse åkte jag, Linnea, Elle, Kristian, Stefan och pipen och åt frukost på sibylla, fett gott, fast jag trodde jag skulle spy. Vi handlade också lite och sen åkte jag och Linnea till Elle och såg film, den var as läskig, kommer inte på vad den heter just nu bara.. Handlade om dockor.. skriver vad den heter senare om jag kommer på det!
Iaf kom hem för ett tag sen, ett lååååååångt tag sen, har hunnit ätit också, åt nästan en hel 90 burgare, fyfan va äckligt, funderar på att försöka spy upp den.. För er som tog det seriöst vill jag bara säga att ni är jävligt blåsta! ;)
Men nu ska jag packa, göra matte och duscha. Ooooooooorkar inte!

jag igår, packa nu
puss

Linnéa's Sweet Sixteen!












stefan fyllde 14.. eller?
bilderna förklarar festen!
puss

Is this the end?

Aj fan tror jag ska sluta blogga. Statistiken sjunker ändå hela tiden om inte jag publicerar bloggen på faaaaacebök. Kommentera om jag ska fortsätta. Över 10 kommentarer annars slutar jag.


puss

Thomsson

Det blev en sväng förbi Mikaela och Nathalie, lite prat osv, mysigt! :)
Sen när man kommer hem blir man ju såklart skriken åt med en gång. Den här gången över sallad. Så efter lite småtjafs så gjorde jag sallad medans dom andra gjorde korv och makaroner, hatar korv.
Har precis vart ute och kollat på lägenheten! Dom har fixat värmen i golvet och en av väggarna. Tror jag och linnea ska välja golv snart. Längtar tills de e klart!
Green Street Hooligans nu, sen sova, skola imorgon.........


Charlie Hunnam, det finns nån snygg kille i varje film har jag märkt!
puss

-

Hemma idag me, börjar känns som ett lov, fast jag har vart sjuk, men fortfarande. Inte vart i skolan på en vecka, och jag har vart sjuk hela tiden, men nu börjar det släppa, fast vetifan vad jag ska göra. Helt dött här hemma..
Ändå är nästan hemma för klinte är (kutdag?) lediga. Funderar på att göra som Victor, ut och gå.
puss

1/1-11

Börjar bli trött på min jävla hals. Funderar på att BE dom operera bort halsmandlarna. okej ångrade mig! Fan skulle aldrig klara av att ha nån som håller på och rotar inne i min hals, fyfan va äckligt. ryser.
Men jag börjar på riktigt få lite smått panik, har inte vart i skolan på 1 vecka, och nej jag är inte ens sån som älskar skolan, men nu börjar jag faktiskt sakna den, mina dagar känns så jävla värdelösa, jag gör liksom ingenting. okej där ljög jag, jag sitter vid datan faktiskt. Men fatta vad mycket jag missat! Fan också.
Bloggar mer senare!
puss

RSS 2.0