Dag 1


One Tree Hill resten av kvällen, ha det bra!

bloggtorka

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Outfit och facelook
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakrundsbild på mobilen
Dag 9 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på din idol 
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Vet inte riktigt vad jag skall skriva, har såkallad "bloggtorka", så kör en sån grej, tänkte att det skulle vara lite kul.. hah. Skall försöka att inte missa någon, men om jag gör det så tar jag den när jag bloggar ingen, men aldrig två på samma dag. Börjar idag, alltså lite senare ikväll bara!
puss sålänge

27 januari 2012

Dålig bloggning osvosv.. livet har rullat på som vanligt så har inte känt att jag behövt blogga. Jobb, One Tree Hill, skola, jobb, One Tree Hill, skola, vänner, One Tree Hill, familj, skola, One Tree Hill och jobb! Typ så har det varit!
Nu kom jag precis hem från jobbat och skall se på One Tree hill, hehe.. Var på stan idag med Annie och Mathilda, köpte 2 par jeans och 3 tröjor, tröjorna var s k i t s n y g g a, men mer fest tröja, så tror inte jag skall ha dem i skolan! Får se ifall jag lägger upp någon bild under kvällen eller under de följande dagarna!
One Tree Hill nu iaf, höres!

alvedon&vatten

Roligt hur huvudvärk kan förändra allt, igår var jag i skolan och sen vid Linn, bakade kladdkaka, skrattade och hade kul. Idag så knaprar jag istället alvedon och klunkar vatten. Blir så trött på det här, fuckin huvudvärk. Att sitta vid datan hjälper för den delen inte, så hörs imorgon eller något!

17 januari 2011

Skoldagen sög. +att jag hade ont i huvudet redan på morgonen och det hjälpte inte direkt. Efter lunch tog jag tag i det och gick till Linnéas skola för att få en alvedon. Det känns bra att när Linnéa frågar sin lärare ifall hennes syster får vara med på lektionen, så svarar han med "igen?".. kommer nog inte gå dit igen på ett tag..
Idag fyller min mormor och hennes tvillingsyster år, så efter skolan åkte jag med mamma först till Maggie (systern), därefter hem och äta kvällsmat, och sen vidare till mormor. Sockerkoma av alla kakor och tårtorna blandat med koffein från allt kaffe, har inte så bra inverkan om man säger så.. Ett grattis till dem förresten!
Skrev ju igår att jag skulle packa osvosv, så blev det inte, var för trött, men nu har jag strax packat färdigt, därefter är det bara lite pluggning kvar. Sandra tog på sig min städning så den slipper jag, hehe.
Måste fortsätta nu, puss

Wish me luck

Har matte, engelska, no, hemkunskap, spanska och slöjd läxa, skall dessutom packa och städa lägenheten. Och sova. Om jag lyckas så skall jag även försöka få med något One Tree Hill avsnitt någonstans mitt i det här. Så det kanske itne blir så mycket bloggning ikväll. Wish me luck!

killarmedkeps


Länkar dessa killar som precis börjat blogga. På fritiden ser dem på kepsar, pratar om kepsar och köper kepsar. Riktiga kepsboys alltså!
Isac, William och Gabriel.

15 Januari 2011

Ist för att va med Dessan och Linn igår så blev det bara Linn, desiree kunde typ inte.. Vi såg 2 skräckfilmer, de var väl helt okej, dock inte så läskiga som jag hoppades på. Sen lite OC på det (jag satt mest med mobilen eftersom jag fortfarande är inne på One Tree Hill) så var kvällen perfekt!
Idag har jag jobbat hela dagen, från 12 imorse, och så skall jag jobba till 9 ikväll. Det hade varit roligt ifall det inte varit så hemskt kallt här... Som tur var tog jag med mig min dator så jag kan sitta och se OTH när det inte är några kunder hehe.
Vet inte hur, men på något sätt skall jag komma hem till Eskelhem ikväll, duscha, städa och packa. Kul kväll! Nu kommer en kund, hejdå!

14 januari 2011

Första syslöjden idag, sjukt kul tycker jag faktiskt, vi började sticka och det gick jättebra! Förövrigt är det väl inge mer speciellt. Slutar 10 över 3 på fredag. Skitkuuuuul. Efter skolan köpte vi godis och hyrde film, och resten av kvällen spenderades framför tvn med Linnéa och Sandra. Alla filmer var dåliga förresten, kommer inte på vad dem heter, men se dem iaf inte haha.
Nu är jag riktigt äckligt trött så skall sova, innan jag svimmar av trötthet.
Vet inte när/om jag bloggar imorgon, men kvällen kommer förmodligen att spenderas med Linn och Dessan.
Förhoppningsvis!
puss

flyga är en symbol för frihet

Ligger i sängen och lyssnar på den mysiga blåsten.
Att höra vinden tjuta utanför, har alltid skrämt mig innan.
Men nu när jag kan slappna av och njuta av det, är det inte så farligt längre.
Jag tänker mig stå på åkern utanför, att känna mitt hår lyftas av vinden, känslan av att hela jag skulle lyfta, och flyga iväg.
Det är nog min dröm, att kunna flyga. Att ha egna vingar och kunna svepa iväg när jag ville.
Inte för att fly, utanför att känna hur det känns, att vara där uppe och se alla små människor se så obetydliga ut.
Att inte behöva bry sig om några betyg, eller vad man skall ha för kläder dagen efter, inte heller behöva tänka på allt man gör och allt man säger, utan bara vara.
Jag kan sitta vid ett fönster i flera timmar och se på fåglarna som flyger förbi.
Jag antar att jag är avundsjuk. Men egentligen inte för att de kan flyga, utan för att dem är fria. Att vara fri, och inte behöva bry sig om något.
Jag skulle byta mycket i mitt liv mot den friheten, att bara slippa bry sig, helt enkelt.
Trodde aldrig jag skulle kunna vara avundsjuk på en fågel.

12 januari 2012

Skoldagen är väl inget att tala om direkt. Antar att jag får ta och vänja mig vid att aldrig vara glad.
Har en No läxa och en Hkk, till hemkunskapen skall vi typ tvätta.. de sög ju.
Efter skolan såg jag färdigt säsong 5 av One Tree Hill, väntar på att säsong 6 skall laddas ner, men det kommer nog inte bli ikväll. Skall in och ta en snabb dusch nu, sen tillbaka till lägenheten och.. sitta här? Ingen aning faktiskt haha..

släpper hjärnan fri

Att bara släppa allt för att man inte orkar bråka, är att fly från sina problem. Det är inget sätt att lösa allt. Att igen förlåta och bli vän, med folk som snackar skit om en, för att de inte skall göra de, är att fly från sina problem. Det är att inte ta tag i dem. Jag blir så äckligt besviken, för att inte tala om ledsen, när folk jag trodde jag kände, trodde var mina vänner, snackade skit. Gång, på gång, på gång. Och jag förlät dem. För att jag trodde att de skulle ändra sig, jag trodde det var värt att öppna sitt hjärta, och tro att det skulle förändras. Men det är slut på det nu. Jag är trött på att lita på folk, sedan bli huggen i ryggen. Att skratta med sina "vänner" 5 minuter, botar inte att de snackat skit om en, hela tiden medan man känt varandra. Fine det är kanske inte är så för alla, men för mig är det såhär. Och jag orkar helt ärligt inte mer. Tänker inte vara vän med någon bara för att man måste se den varje dag. För jag vill må bra, jag skiter i om dem snackar skit om mig, så länge jag slipper prata med dem eller umgås med dem. Att de snackar skit säger bara mer om dem, än om mig. Jag går min egen väg nu, så jag kan bli lycklig, vägrar leva som en trasa, ens än dag längre.

tröjan


Några bilder på den nya tröjan hehe, inget speciellt, men den är riktigt skön!
Efter skolan idag gick jag och köpte gardiner med Linnéa, vita tunna till vardagsrummet, svarta tunna till mitt rum och gråa tunna till hennes rum. Jag vet att jag inte lagt upp några bilder på lägenheten, men det kommer när det blir mer färdigt, dem möblerna jag har just nu är bara "sålänge" möbler, tills vi köper nya.
Sitter nu och skall se på One Tree Hill, om ett tag blir det smörgåstårta till kvällsmat, och efter det Lejonkungen med Linnéa!

Fighting for peace is like fucking for virginity

Skoldagen dög väl, sög inte speciellt mycket, utan var väl typ som en vanlig skoldag.
Var med Linn efteråt, vi åt våfflor och såg..? Gissa vad? One Tree Hill såklart! Eftersom jag inte kan ladda hem säsong 6 för att mitt internet fuckar så får jag se det hemma vid henne ist hehe. Innan vi gick hem till henne så gick vi en sväng på stan, hon skulle köpa ett navelsmycke och tajmat som det var gick vi förbi JC, där det var rea.. så köpte en tröja, 2 par öronhängen och ett armband. Skall ha tröjan imorgon så kan se ifall jag kan lägga upp någon bild på det!
Just nu sitter jag och surfar runt lite, bl.a på Kan Dee's hemsida, funderar på att beställa hem någon tröja, och Linnéa och jag funderar på att köpa en tavla att sätta upp i vårat vardagsrum.. men vi får se!

1.                             2.                          3.

4.                                          5.

Vilka två linnen tycker ni jag skall köpa? Snälla släng in en kommentar, har beslutsångest..

På senaste

Några bilder från lördagen;
Hahaha maffia
Mathilda, Annie och jag
Marko, jag, Vidan och Annie
Annie, Vidan och jag
jag, Mathilda, Annie och Vidan
Vidan, Annie och jag
Jag och den sötaste kusinen i världen!
Den kvällen hade verkligen sina moments och var allt som allt riktigt rolig!
I söndags så sov jag ut, sen åkte jag hem till Linn, gick till kometen, köpte massa chips och godis osv. Sen åkte vi två och Christine ut till mig i Eskelhem, här badade vi jacuzzi och snackade en massa, umgicks helt enkelt, tills Christine åkte hem och jag och Linn såg One Tree Hill resten av kvällen/natten.
Imorse vaknade jag och Linn ändå ganska tidigt, då forsatte vi se OTH tills hon fick skjuts hem runt 5!
Sedan dess har jag väl inte gjort så mycket direkt, städat mitt rum litegrann, men det är mycket kvar.. Duschade nyss och skall strax bädda sängen, efter det blir det att sova, behöver all sömn jag kan få, med tanke på att jag har SKOLA imorgon! Jag orkar verkligen inte. Jaja hör av mig imorgon om hur första dagen var...
Godnatt!

Oviktig update

Firar som sagt serbisk jul just nu, och som tur var är Annie och Mathilda här och räddar mig, igen! Faktiskt Annies iPhone jag bloggar ifrån. Tänkte att jag skulle slänga in någon bild från ikväll, men det gick inte, dem kanske kommer upp senare, ifall dem kommer upp på facebook först så jag kan ta dem därifrån hehe!

Hristos se rodi

Så länge jag inte tänker på det så går det utmärkt, but the flashbacks.. jag orkar inte.
Idag är det jul igen! Serbisk jul, firas hemma vid pappa med vänner till familjen. Kommer nog bli myysigt!
Hristos se rodi! ~ Kristus är född!

Sverige-Ryssland

Hejhej! Fick låna min kompis IPad för att kolla Facebook, så passar på att göra ett litet inlägg och bara uppdatera lite. Vi har haft det jättetrevligt, kan inte säga mer än så typ haha. Men nu skall jag fortsätta se på hockey, kom igen Sverige!!!

-

Har ikväll sett ännu mer One Tree Hill, färdig med fjärde säsongen, och just den är riktigt sorlig så fällde många tårar. Sen har jag också packat, skall på konfirmation läger, eller läger och läger, 2 övernattningar vid missionskyrkan, så kanske inte bloggar på ett tag!
Förövrigt har jag allmänt mått dåligt nu ikväll, har talat ut med klassen, och som väntat fick jag reaktionen att vi skulle stryka ett streck över allt och bara försätta som inget hänt. Vilket är en riktigt dum ide, om jag får säga det själv. Man kan inte fly från det, man kan inte fly från livet. Om jag bara stryker ett streck över det kommer jag själv inte må bra. Jag mår inte bra av att vara den falska personen, av att le mot folk jag helst bara skulle slå till, prata med dom jag önskar att jag aldrig känt. Jag vill inte vara sån, jag vill förändra mig, det går inte att bara glömma allt, det är försent för det. Men det är inte försent för förändring. Därför har jag förändrat mig. Önskar att alla kunde göra det, och bara vara vänner, men för vissa går det tydligen inte. Åhh jag orkar inte. Har även snackat med den andra anldeningen jag mår dåligt för, och inte var det bättre där. But you can't blame them actually, ifall jag fick välja hade jag själv inte velat vara vän med mig.
En deppig Jelena säger godnatt för ikväll.

If a girl is stupid enough to love you after you broke her heart, i guarantee you, she is the one.


ganska mycket standard

Igår var det väl ganska mycket standard, såg One Tree Hill tills runt 3, och sov till 1 idag. Efter frukost/luchen fick jag något ryck att jag skulle gå ut och gå, så det gjorde jag. Kom tyvärr inte så långt som jag ville bara, det blåser så mycket. Och nu efter promenaden blir det standard igen, One Tree Hill

ifall ni ville veta

Igårkväll såg jag först film med familjen, sen gick jag och la mig, kunde dock inte sova så såg några avsnitt av One Tree Hill, kanske lite för många, så det blev lite sent. Vilket resulterade i en trött Jelena idag. Men ändå så var det tidigt upp idag också, allt för OTH. Har precis börjat på säsong 3, det går sakta framåt, men vill inte att det skall gå fortare, vill inte att det också skall ta slut.
Nu måste jag börja packa, skall till mamma idag och mina kläder is all over, om man säger så. Hon kommer vid fyra så nu blir det att skynda sig!
puss

om 2011

Jag funderade på att lägga upp mitt år 2011 i bilder, men jag ångrade mig för blir bara deppig av att kolla tillbaka. Som en (enligt mig) vis person en gång sade; "I'm only looking back if it's my ass in the mirror". Lättare sagt än gjort dock.. Dessutom har jag inge datum på bilderna hehe. Istället hittade jag lite frågor om 2011 och var tvungen att tänka tillbaka ändå, men vad gör man inte för er haha;

ÅRET:
Hur har året 2011 varit för dig?
Började bra
Bättre än förra året? Nej
Någonting du aldrig kommer glömma 2011? 14feb-22juni, 7&14maj, 30november, skolavslutningen, turkiet och massa mer
Har du flyttat under år 2011? Jaa
Har du hittat en ny låt som du älskar? Måååånga.
Isåfall vilken? Addiction-Medina, Ma Chérie-DJ Antoine, Mr Saxobeat-Alexandra Stan, Save The World-SHM, Jag Kommer-Veronica Maggio, Sweat-David Guetta&Snoop Dogg, Sinnerman-Felix Da Housecat, Someone Like You-Adele, Levels-Avicii, Till I'm Gone-Tinie Tempah&Wiz Khalifa M.M

KÄRLEK:
Hur har din kärlek varit 2011?
Som en bergochdalbana
Har du varit kär? oa
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Japp
Har du haft ett hemligt förhållande? Nja

SORG&HÄMD:
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord?
Nej
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon med knytnäven? Inte hårt
Varit i slagsmål? nej

PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar?
Massa
Isåfall vad? Svikit mina föräldrar, bråkat med dem som jag verkligen inte ville bråka med, och förlorat massa vänner.
Har du skämt ut dig? haha ja
Har du ljugit för en vän? har jag säkert
Har du varit ute en hel natt? det vet jag inte
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? ja

SKOLAN&FRITIDEN:
Vilken skola går du på?
solbergaskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? nej
Hatar du ngn på din skola? nja, inte hata direkt
Har du gjort ngt framsteg? fått första betygen..
Haft alla rätt på ett prov? jaa många gånger

VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner?
jaa
Har du förlorat en vän? ja tyvärr
Har du haft en relation med en vän? ja

Haha nu vet ni lite mer.. typ!
puss


#1 inlägget 2012

Godmorgon! Ännu inte stigit upp ur sängen och är ändå fortfarande riktigt trött. Kvällen igår var helt okej, vi var som sagt hemma vid mig, hos pappa i stan. Vi snackade och åt och åt och snackade. Maten var grymt god, och jag tror jag aldrig blivit så mätt som igår. Vid tolvslaget så gick jag och ett par stycken till ner till hamnen för att kolla fyrverkerier. Blev lite besviken för det var knappt några, vad som däremot fanns där var massa fulla, skrikande personer som var allmänt jobbiga. "oj jag har inte sett den här personen på 10 dagar, jag skriker lite så alla märker hur full och glad jag är", typ så kändes det. Efter det så gick vi igen upp till oss och åt och snackade lite mer heh. Klockan 4 så drog folket hem och vid halv 5 ungefär så låg jag i sängen och sov!
I stort sätt var kvällen helt okej, lite mer än så faktiskt, tack vare Annie och Mathilda som helt klart räddade min kväll genom att bara vara här :)
Nu skall jag upp och hitta något att äta, har varit hungrig hela morgonen men inte orkar gå upp.. Sen skall jag spela xbox med min käre broder.
Hoppas ni hade ett trevligt nyår!
puss

RSS 2.0