s o m m a r

Snart är det april, sen maj, och sen är det sommarlov, och solen kommer förmodligen vara stark innan det! Längtar till sommaren så det är helt sjukt. Det här mellantinget med regn och sol varannan dag funkar inte längre. Vill sitta ute på stranden och grilla i ljuset av solnedgången, sitta och skratta och umgås utomhus till sent på natten. Äta glass och sola i hamnen. Jag vill ha s o m m a r.



!!!

Life goes on, look forward, and don't get stuck in the past.

There was a time i would do anything for you,
now i would do anything to forget you.


If it still hurts, you still care



London, februari 2012

BILDBOMB
Hejhejhej! Jag vet att jag bloggat dåligt, men.
Har bl.a hunnit med en sväng förbi London. Det var jättemysigt, mycket sevärdheter, men också mycket shoppning såklart. Orkar inte lägga ut bild på allt jag köpte, men kan lägga ut några bilder som jag tog där!

















Inte bästa kvalitén, eller bilder överhuvudtaget, men dessa samanfattar väl resan ganska mycket. Förutom det att när vi åkte London Eye (världens högsta pariserhjul) och var längst upp, så friade min mammas pojkvän (nu fästman) till henne!! Det var så fint när dem sa det, började gråta och allt!
Jag hade gärna gjort om denna resa, det var jättemysigt och roligt! :)
Ett minus bara.. Jag såg fler snygga killar, på 10 minuter i sthlm, än vad jag gjorde på hela tiden i London.. Dåligt.. Men förutom det så var det helt awesome!
(längsta inlägget någonsin på min blogg tror jag, menmen!)

SWAG

Har varit i London och massa sen jag senast bloggade, men det tar jag i ett annat inlägg!
_________________________________________________________________________________________________







RSS 2.0