TURKIET2

Idag har det vart bra väder så vi har bara badat och solat :) Tyvärr är bryggan stäng så man kan inte bada i havet.. Men poolen duger den med! Nu ska jag gå och få mer massage hehe.
Soliga hälsningar från Turkiet (haha ;))
puss

TURKIET

(har ej a eller a, ni fattar ;))
Sıtter pa ett ınternet cafe och tankte skrıva lıte snabbt, skrev aldrıg ıgar som nı kanske markte, kom hem runt 1 och har ınte suttıt vıd datan förrens nu. Idag har det vart samst vader sa vı har vart pa spa och fatt massage (blıtt klamda pa av turkar) ıst. Har bara en tımmes tıd sa kan ınte skrıva mer nu, hoppas pa bra vader ımorgon och hoppas nı har det bra!
puss


Higher

Nu upplever jag den bästa känslan någonsin, flyyyyyger. Med bästastes hörlurar och grymmaste musiken chillar jag galet (haha). Skriver när jag kommer fram!

åhhhh bäst
puss

-Tidsinställtinlägg

Turkiet

Hej! Ledsen att jag inte bloggat bra på länge, men det kommer inte bli bättre nu, för idag ska jag till Turkiet :) Tror inte det blir mycket bloggning, kanske nåt inlägg ibland men inte alls som nu. Ni får ha det bra, för det ska jag ha, kommer sola och bada för er!
puss

Thomas Sabo

Var med Kalle hela kvällen igår, det var mysigt att träffa han en sista gång innan Turkiet resan :)
Sen idag har jag vart på stan med pappa och Marko och köpt grejer till Turkiet, och en sak till mig! Jag fyller ju år 21 april, och då är vi där borta. Gissa vad jag fick?







Sååååå jävla snyggt! Tack pappa!
puss

Kalllllee

Är med Kalle och ska va med han hela kvällen :) Så kommer antagligen inte blogga mer, men ni kan ju läsa ändå ;) <3
puss

2 månader

Idag har jag städat, massa. Sen var jag på middag på Guteskolan, inte riktigt min smak av mat (grekiskt) men det var ganska gott ändå :) Nu ska jag strax gå och lägga mig, tänkte bara skriva att idag är det min två månaders dag med älsklingen! Så sjuukt glad över det och imorgon får jag träffa han :D Men nu ska jag lägga mig, eller först sortera kläder, sen lägga mig hehe :) Godnatt!

hihi

puss

Hemma idag

Stannade hemma från skolan idag, kände mig inte så bra och ist för att åka och kanske smitta andra stannade vi hemma och ska planera Turkiet resan! :) Fast först såg vi en film, och nu ska vi se en till tror jag hehe, och äta lite glass också. Det hade vart gott om jag inte haft så jävla ont i magen..
puss

Min Kalle..

.. kommer hem till mig på fredag :D Saknat han så jävla mycket, han är ju i fjällen nu med sin klass, eller tre ur hans klass hahah :p Iaf jag saknar han sjuuuuukt mycket, har inte träffat han sen i lördags, men nu på fredag får jag träffa han, sen kommer jag inte träffa han på.. 10 dagar och mer, för på söndag ska jag till Turkiet! Det är både bra och dåligt! Bra att de blir varmt, och skönt att komma bort från Gotland, dåligt för att jag kommer sakna dem personerna som inte förpestar min vardag ;) Måste bara visa några bilder från Turkiet, längtar sjukt!


puss

Emma Hansson

Grattis till underbaraste Emma på hennes dag idag! Hon fyller 25 år :) Så jag fikar ingeting nu för ska dit på middag ikväll! Iaf grattis till henne :)

Gulligt, ungefär 12 år sen kanske?
puss

De ofrivilliga

Hej mina fina läsare! som bara läser när jag länkar på facebook.. Kom hem för ett tag sen, har drukit en kopp te och ser nu på film :) De ofrivilliga, den bra men samtidigt fett oklar.


puss

Godnatt gott folk

Åhh är såå trött. Men måste va vaken till 23.00 typ, för måste öppna dörren dörren för pappa, fast kommer nog somna snart ändå hehe. Jag får väl sätta alarm..
Jaja, ska sätta på te nu och se på tv, så jag inte somnar, ingen mer data iaf!

Idag. Godnatt gott folk!
puss

When I'm Gone


And when I'm gone, just carry on
Don't mourn, rejoice
Everytime you hear the sound of my voice
Just know that, I'm lookin' down on you smilin'
And i didn't feel a thang
So baby don't feel no pain
Just smile back
And when I'm gone, just carry on
Don't mourn, rejoice
Everytime you hear the sound of my voice
Just know that, I'm lookin' down on you smilin'
And i didn't feel a thang
So baby don't feel no pain
Just smile back...

puss
EMINEM

Utv samtal

Kladdkakan va sjukt äcklig! Hehe var bara tvungen att skriva det, men den var god när den var varm, sen kunde vi ju såklart inte äta den med en gång, så då blev den kall och hård. Då blev jag sur :( Sen var resten av dagen förstörd, eller nej var ute och gick lite, så de va nice!
Nu har jag suttit vid datan ett tag, ätit max mat och vart på utv samtal, helt ok! Samtalet gick strålande, eftersom jag är bäst ;) hehe nej men skolan är tråkig, men förutom det har jag inga svårigheter med den.
Nu klagar Ellinor på att jag är för osocial.. Bloggar sen!
puss

Suprise


Kladdkakan var färdig för ett tag sen men vi har inte ätit den än :( Så nu är den säkert kall, men vi måste vänta på att papi kommer tillbaka från hans massage. Den ser inte så god ut men jag tror faktiskt den är de hehe ;) Lite fail där på kanten menmen! Allt ser likadant ut ändå till slut ;) Nu tror jag Amanda kommer hit snart! Saknat henne sjukt mycket den lilla ridtjejen..
puss

Superman

Medans jag gör överraskningen tänkte jag lägga in en sjukt bra låt som spelas om och om igen i högtalarna..

Eminem - Superman
Gammal men så jävlaaaaa bra, jag älskar den faktiskt, älskar Eminem med O:) Dessutom är han så jävla snygg också! Hehe
Måste fixa vidare nu, bloggar senare!
puss

Suprise på G

Kom nyss hem, har ätit mackor och druckit te på balkongen :)
Nu blir det att göra en överraskning till pappa och bror hehe, peace out!
puss

7 tecken

Kunde inte koncentrera mig på packningen hehe.. Så jag kollade runt lite på facebook och hittade en grupp. "7 tecken på att en kille verkligen gillar dig", tyckte den stämde så bra så jag är tvungen att skriva den här, väldigt lång men även verkligen läsvärt! Läääs;

1. Tittar han på dig med vidgande pupiller eller lysande ögon? Ögonen är själens källa brukar det ju heta, så titta honom djupt i ögonvitan och du kan avläsa hans känslor som en öppen bok. Funkar nästan alltid, såvida killen i fråga inte har drogproblem vill säga.

2. Kyssarna är en avslöjande faktor, så bra som ingen annan. Känsliga, mjuka, försiktiga kyssar är ett gott tecken. Håller han om ditt ansikte med båda händerna medan han kysser dig är det riktig jackpot, det visar på ömhet, tillit och saken är biff.

3. Blir han nervös och blyg i närheten av dig? Kärleken gör oss alla en smula nippriga och kallsvettiga. Även den mest självsäkra personen, kan bli osäker när han träffats av Amors pilar. Är han för blyg och du känner att ni aldrig kommer till skott? Då är ett bra tips att gå någonstanns där det finns mycket folk eller där det händer saker. Får han annat att koncentrera sig på och nervositeten lättar kan det räcka för att mjuka upp en pirrig själ.

4. Kroppsspråket kan avslöja en hel del om hans inställning till dig. Är kroppen öppen och vänd mot dig när ni möts eller käkar middag är det ett gott tecken. Korsade armar och slutet kroppsspråk är mindre positivt. Metoden ska dock inte brukas på en extremt blyg person som troligtvis är omedveten om hur detta kan tolkas. Typiska spegelrörelser - han lyfter handen ungefär samtidigt som du eller tar sig på håret när ni pratar - är goda signaler. Lutar han sig samtidigt mot dig? Ja, då kan du hala in storvinsten.

5. En gammal klassiker är hans angelägenhet om att få träffa dig och ett enkelt sätt att avgöra om hans känslor bär färgen röd. Sms, samtal eller e-mejl? Oavsett val av kommunikationsväg betyder de alla att han tänker på dig och längtar efter att ses. Ett tips till dig är att vänta lite och låta honom ta kontakt med dig, att vara för påflugen är aldrig bra. Du vill ju inte uppfattas som ett levande plåster. Regeln är enkel: Är han verkligen intresserad tar han kontakt med dig på något sätt.

6. Viktigt när man inleder en ny relation är att kunna prata med varandra och då menar jag att båda parter får en syl i vädret. En kille som pratar om sig själv går till soptippen direkt. Är han mån om att veta vad du tycker, lyssnar noga när du pratar eller ställer mycket frågor, kan du räkna med att han är förälskad.

7. Sista tipset och det allra bästa och mest effektiva i alla lägen … Fråga! Ge fullständigt fan i att det känns pinsamt eller knäppt. Tänk om ni aldrig kommer till skott och missar något fantastiskt bara för att du aldrig tog tjuren vid hornen och verkligen tog reda på vad han kände. Analysera kan man göra tills man hamnar i graven, men vad är det då för mening? Skulle du få ett negativt svar vet du med tusen procents säkerhet och kan slösa din energi på någon annan. Det finns inget så smickrande som att veta att man är omtyckt. Blir svaret nej, har du åtminstone fått chansen att göra en annan människa glad. Vad kan vara mer behjärtansvärt än det?

Hihi så jag är lycklig med den killen jag har, han har sina brister, men för mig är han perfekt :)
puss

Packningen

I min väska som jag ska rensa finns det;
  • 2 tubtoppar
  • 5 linnen
  • 4 t-shirts
  • 7 långärmade tröjor
  • 4 lite kortare tröjor
  • 2 tunnare tjocktröjor med militär stuk
  • 2 tjocktröjor
  • 1 par jeans
  • 1 par thights
  • 4 par shorts
  • 2 par mjukisbyxor
Vi ska köpa massa där också.. Vad håller jag på med?!
puss

packa pappas kappsäck

Åhh idag packade jag ju som sagt till pappa och till Turkiet. Väskan till pappa gick väl ganska bra, en full och tung ikea kasse som vanligt. Sen däremot till Turkiet.. Jag har en hel hockeybag med kläder som väger mer än vad jag kan bära.. Vad ska jag göra?! Måste rensa den en gång till det vet jag, men vad ska jag rensa bort? Känns som om jag behöver allt i den.. Hehe jaja, ska ta tag i det nu, behöver egentligen ta bort typ hälften?

Proferssor Green - Monster

Britney Spears - Till the world ends

Medina - Addiction
Ett smakprov från min awsum spellista på spotify som pumpas just nu, älskar't!
puss

mätt

Igår natten/kvällen spenderades med Mikaela, so did this morning, det var mys :) Vi snackade som vanligt och såg också filmen jag sett innan, hehe den var sämre andra gången för då visste man vad som hände och kunde kolla bort i tid ;)
Sen när hon skulle hem följde jag henne hela vägen och gick därefter hem själv, så jävla skönt att va ute och gå! Känna vinden genom håret.. :) Iaf, sen hem och packa te pappa och Turkiet! Nu är jag då vid pappa och har precis ätit mat, känns som jag ska spricka. Min farbror har varit här och lagat mat och av hans mat blir jag alltid super mätt! Kan det bero på mänden fett han tar i?
puss

bra

Sjukt bra film verkligen! Den var läskig, men samtidigt jättebra, den hade jag lätt kunnat se själv på kvällen.. eller? Aja bra var den iaf, verkligen en rekommendation! ;)


BAD THINGS
HAPPEN
FOR A REASON

puss

Devil

Hemma nu, eller för ett tag sen. Jag har fixat vad jag ska ha me mig till Turkiet så nu ska jag se en av filmerna vi hyrde idag, skräckfilm, och jag ska se den själv.. GREAT! Den heter Devil, trailer här, hoppas den inte är för läskig, så jag iaf kan sova ikväll.

puss

Cold Wind Blows

Solen lyser in genom fönstret, jag sitter i sängen iklädd pyjamas mad datan i knät och dricker te, det är så det ska vara! Känner sommaren komma krypandes, hoppas på den bästa någonsin.
Nu ska jag klä på mig och åka med mamma till stan, lämna Victor, hämta Marko&Theo, köpa godis och hyra film! Men nu är de så att Linnea är inte hemma, Elli är i sthlm, Kalle ska ha bjudning för att han har fyllt år typ. Så ikväll blir de film själv... Eller jag får väl hitta på någe med familjen :)
Kläder nuu,
puss

LOVE

Idag har jag varit med denna godingen! Vi har haft det underbart som vanligt, nu ska jag sove :)

bäst
puss

Btw fyllde han och min mamma år igår, orkade inte blogga då bara, så två STORE grattis till dom båda! <3

Sömnbrist

Går jag inte och lägger mig nu svimmar jag nog snart av sömnbrist, ska upp och borsta tänderna, sen soooovaaaah!
Imorgon fyller mamma och kalle år! Samma dag, hehe, ett jättestort grattis till både, eller vi tar mer om det imorgon :) Godnatt
puss

Kock

Hehe jag funderar på att bli kock.. att laga mat e faktiskt jävligt kul! Men aldrig att jag skulle orka ha en restaurang.. och jag skulle aldrig ha tålamod ifall jag inte lyckas, så de får nog mer bli en hobby än ett yrke :) Denna tanke kom för att jag nyss lagade mat, det var min köksdag idag så de blev köttfärs, ris och majs ihopblandat +creme fraiche. En gammal klassiker, och det blev gott om jag får säga det själv!
puss

Sovgott

Precis kommit ut ur duschen, ledsen för dålig uppdatering men har haft fullt upp.. typ.
Nu tänkte jag lägga upp bilderna från i söndags på Joda!

Linn     Minna   Ellinor
Tintin   DesiréeVictoria


Jag & Saga


Födelsedagsbarnet (som egentligen fyller år imorgon)

Tårtaaaah

Drinken

Det var allt som allt en riktigt trevlig kväll och jag önskar nu dessan ett grattis i förskott eftersom hon inte fyller fjortis förrens imorgon.
Ska sova nu, natti
puss

Joda

Sitter antagligen just nu på Joda med tjejerna och har precis beställt mat, sen ska vi till glassbaren och äta mitt års första glass. Gott! Skriver mer när jag kommer hem, alltså runt tio, ingen skola imorgon ju!
puss

De blev som de blev

Dom 4 hade typ en "eskelhem tidar" kväll, så jag gick in till Mikaela och Moa ist, inne vid Jimmy, kul de me! :) Lite dryga känslor med dom där inne bara men det löser sig, de gör de alltid.
Nu satt vi på en film och ska sova, eller jag iaf, e sjuuuukt trött och måste va hemma vid 11 imorgon, för tvillingarna har bjudning.. Wish me good luck! Natti
puss


Eskelhem-Övide

Så gåre!

En ligger här, en ramlar ner för trappen, en sover på bordet, en mumlar för sig själv och en sitter och skrattar.
Lyckad slaktning dehär!
puss

EDIT:
Vi har en som klättrar i äppelträd också..

Kvällen+Natten

Natten&kvällen spenderas vid Nathalie med Linnéa, Sandra och Camilla! Inge mer bloggning ikväll iaf.

puss

Så äre här på Övide

Lite kul är det, att här i Eskelhem är typ varje dag en "lill-lördag". För dom vuxna alltså ;) Som idag: När Linnea och jag gick ut och skulle måla hade 8personer delat på en flaska whiskey, sen när vi kom in igen, stod det massa ölburkar på bordet och 4 tomma whiskey flaskor.. Haha sitter i mitt rum precis bredvid köket och hör dom prata som bebisar. Så lite kul är det ändå me sprit, man får höra andra göra bort sig!
puss

Skola på en lördag

Idag var jag i skolan från 8-12, sådär lagom kul! Man var ju inte så pigg heller efter en skräckfilmskväll med älskling, vi såg Darkness Falls och Paranormal Activity 1. Det var mys, som vanligt med min Kalle <3
Efter skolan idag så kom Sandra in och vi snackade en liten stund. När Linnea kom hem gick jag och hon ut i lägenheten och målade en andra gång, nu är det bara en gång kvar.
puss

Måla

Idag gick jag i skolan, sen stan och köpa present till Dessh och Kalle, sen hem och måla garderoben vit.
Måste säga att jag gillade mitt outfit fett mycket!

hehe,
puss

RSS 2.0