Sumpväder

Filmen var bäst, bästbästbäst, kan inte säga mer än så. Harry Potter kommer alltid finnas i mitt hjärta, så är de ba'
Igår och idag har jag bara suttit vid datan hehe, sumpväder.
puss

HAAAAAAAAAAAAAAAAARRY POTTER <333333333333

Igår efter jag var på Norrgatt med halva familjen så kom saga hit och vi såg Harry Potter 2 och 3. Imorse när vi vaknade såg vi 4 och 5, sen drog hon hem för att fixa något och nu sitter jag här 6an själv. Ikväll är det ju preimären!!! Tagg som faaaaan. Innan den måste vi på stan och köpa energidryck och dextro, sen börjar sista Harry del 1 vid kvart i 9, den har jag redan sett ett par gånger, sen är det premiären för del 2 i 3D klockan 23.59! Åhhhh jag längtar som fan, problemet kommer bara vara att försöka hålla Saga vaken.. Vilket inte kommer gå, menmen.
Nu ska jag iaf återgå till att se filmen och måla naglarna, det blåa började gå bort så jag tog bort det helt och nu blir det genomskinligt blankt ist hihi, kommer bli bra tror jag! Skriver senare,
pusss

Norrgatt

Var nyss med Ellinor på stan och nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta mig och min bror för en fika på Norrgatt. Har ju varit vid pappa nu i 3 veckor och inte träffat henne, så man kan säga att saknaden är stor! Det ska bli trevligt att träffa henne nu när hon för en gångs skull har tid :) Skriver sen när jag kommer hem!
pusss

-

Det såg ut som dåligt väder på början av dagen så jag och saga sket i kallis och såg Harry Potter 1&2 ist, snart är det ju dags för Harry Potter premiären! Taggad som faaaaaaaaaaaan. Sen hon drog hem så har jag inte gjort så mycket, data osv, och GRILLMAT<33333 Hehe. Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu, är fan sugen på att gå och lägga mig eller nåt. Galet trött är jag.
puss

Tagga Kallis hahah

Var i Tingstäde idag, vi skulle egentligen bada, men det var så sjukt varmt så man orkade inte gå dit. Ist såg vi the Grudge 1 och halva 2an innan bussen gick hem :) Mer än så har jag inte att säga, tänker slänga mig i säng nu, imorogn blir det tidigt uppstigande för jag och Saga ska dra ner till Kallis och sola. See u there!
puss

Tinstäde

Idag åker jag till Tingstäde, kanske bada tror jag, jaja vi får se, kanske mobilbloggar också nu när jag har fri surf i mobiiiilen!
puss

Livet som tonåring, välkommen!


Tele2 Comviq kompis ♥

Mohaha pappa råkade tanka på 200 amigos ist för 75 kompis så nu har jag internet i mobilen och 200 kr! Dessutom kan jag ju inte ha amigos för då smsar jag inte gratis, så han måste tanka på 75 kompis ändå, alltså kommer jag ha 275 comviq kompis! ganska glad faktiskt :D
puss

oviktigt

Det är faktiskt min blogg, så jag tänker sluta ha dåligt samvete över att jag bara bloggar då och då, mitt ansvar, dessutom kan jag ändå inte bestämma om ni ska läsa eller inte, det gör ni som ni vill.
Dagen igår var helt okej, tillbrigades med massa olika på dagen, mest själv.. sen på kvällen drog jag, ellinor och linn ner till hamnen och drog runt lite där och hade "kul" haha. när det började spåra ut toltalt med glass i håret och blåmärken på armarna så drog jag hem heh. Idag badade och solade jag som vanligt på mango, med familjen ♥
puss

lev livet dag för dag

Senaste inlägget var för en vecka sen, sen dess har det hänt ganska mycket, varit med alla mina närmaste, vissa längre bort också, men inget speciellt har hänt, typ. Jaja åt frukost nyss och nu sitter jag framför datan med en nektarin i handen, gött! Inget att blogga om just nu, pussssssssssss

RSS 2.0