bus eller godis

ja nu är jag och saga hemma från bus eller godis och ska se American Pie , men först måste jag sminka av mig för jag kommer nog somna , iaf det var fett roligt för vi fick typ as mycket godis , iaf jag och saga såg ut så här ;



Saga och jag <3



jag



allt handlar om att bjuda på sig själv , eller hur ? ;)



mm



jag och saga <3



Saga <3



jag

ja det var då bilderna , det kommer fler där man ser att jag och saga har blått spray i håret så fort jag hittar kamerasladden !!

nu ska vi se på film

byee


Vaken

vaknade precis , lr aa det känns som precis , eller jag har spelat sims till typ nå såe , ja det är som att jag precis vaknade XD egentligen vaknade jag 09.00 av att nån smsade mig så det var fett jobbigt för jag var jätte trött .. . .. . .. . . .. ... .. !! somnade typ inte förrens ett igår .. men aja sen "vaknade" jag efter sims för saga ringde till mmig och frågade om hon kunde komma nu , då kom jag på att hon skulle sova hos mig och att jag skulle : bädda om , duscha och dammsuga så då blev det fullfart men snart skall jag spela igen ;)  amen iaf sen kom hon och nu sitter hon här och typ kollar i skolkatalogen medans jag bloggar , men nu skall vi träna på dansen och sen ikv händer det grejer , skriver snart  ;)



byee


hissar/dissar







  • max factor color adapt foundation - förut hade jag en annan av max factor men den blev jag helt röd av så den borde jag dissa men jag kan ju inte bara dissa smink ? men den här måste jag verkligen hissa för den är precis exakt samma ton som mig och mina kompisar har den också så den funkar för alla.

 

  • Michael Jackson - när man säger att man man gillar honom så säger alla "va ?! , hur fan kan du gilla han ?" , men jag menar det är ju inte direkt utseéndet man gillar , man gillar hans röst och hans låtar , vad han sen har gjort med sig själv är sjukt men som sagt "döm inte hunden efter håren".

 

  • Böcker - jag vet , alla tänker tönt och kommer förmodligen göra det när jag har förklarat , menmen .. jag menar vem gillar inte att läsa en bok när det äer mörkt ute och man hör vinden och .. ja , jag tycker iaf att det är trevligt , + att i filmerna tar dom bort massa delar ur boken annars blir den "för lång" och alla vill väl ha orginalet ? , och eftersom nästan alla filmer är från böcker så föredrar jag böcker.

 

  • the Sims 3 - jag förstår inte att jag har blivit ett sånt geek att jag måste hissa dataspel men det e så jävla kul asso och ett sätt att liksom , leva ett annat liv ..






  • falska vänner - det här är ju en självklar sak att dissa , ingen gillar väl en falsk vän ?

 

 

  • Mint - det är så j*vla äckligt , det smakar typ ... nej jag vene , äckligt.

 

 

  • lockigt hår - eller asso på mig , det ä'r ju jättefint på andra men jag vill inte ha det håret , verkligen inte , men nu är det så att jag tyvärr har lockigt hår naturligt vilket jag inte gillar , så jag plattar och fönar det ist , vilket inte är ett dugg bra eftersom det sliter på håret , men vad gör man om man inte gillar sitt hår ? ehh jo plattar och fönar det ...





byee


jaaa...

... ikväll blir det mycke bloggning iaf , det är jag säker på , men idag har jag inte heller gjort så mycket , vart med saga och typ fikat på Norgatt och tränat på dansen , sen så sitter jag här och ehh ja.. sitter XD fixade precis min lillebrorsa , han ska på Knatte disco XD såe ja jag fixade hans hår och lite sånt , det blev fett nice för jag e ju 1337 på det asso ;) snart kommer en hissa /dissa


byee

opps

hejsan hoppsan ! jag vet , jag har inte skrivit idag , jag vill det , men jag har inte tid , jag skall försöka så fortsätt kolla min blogg !!! men aja idag efter skolan var jag med saga och vi ( hon ) kom på en dans som vi ska ha i skolan till nästa tisdag , såe jaa den måste jag träna på XD efter det kom pappa och hämta mig och vi åkte hem och åt lite mat , sen........ såg jag MJ king of pop - this is it på bio !! den var så bra att man nästan börja gråta han e verkligen King of pop , ingen kommer någonsin ta hans plats , det svär jag på . jag var där med linn baby och hennes kusin Christine , hon började faktiskt gråta :D men aa han e iaf helt fucking bäst !! RIP King of Pop Michael Jackson . nog om han , lr det kan det aldrig bli men jag orkar inte skriva mer ska sova snart , jag skall bara skriva att efter det åkte jag hem och nu sitter jag här och ska gå och sova nu , vi ses :)



Michael Jackson - Smooth Criminal (live)

En av Michael Jacksons bästa låtar tycker jag !!



byee


färdig

så nu är jag precis färdig med duschen och nu ska jag vänta på att Tanja ska komma hem så hon kan blåsa mitt hår :) förresten , tänkte att jag kanske skall börja med hissa/dissa, frågestund och till och med kanske lite videobloggning ;) men jag måste ju veta om nui tycker det , så skriv i kommentator saken om ni tycker lr inte tycker det dådå ;) fast nu har jag så tråkigt så det kanske kommer en hissa /dissa nu ?



byee

the end of ...

... höstlovet ! nu kommer jag börja skriva igen , najs va ? men idag har jag inte gjort så mkt vart med linn och lekt ;) nej skoja bara , vi har spelat sims 3 såklart XD men aja innan det så var jag typ tvungen att vänta en timme på linn för jag slöt tidigare än henne men iaf sen gick vi direkt till bussen och åkte hem till henne och som jag sa spela sims . efter det såkom pappa och hämta mig och vi åkte på stan och köpte halloween saker XD sen åt vi pizza på borgen . därefter drog vi hem och nu sitter jag här :P lägger in några bilder sen skall jag duscha ;



idag när jag vänta på linn



jag och linn på bussen idag XD





lite saker till halloween , lösnaglar och lila hairspray



maten *pizzan dådå



ni som alltid klagar på att jag aldrig lägger ut dagens outfit  här kommer dagens ;

linne : h&m divided

cardigan : h&m

byxor : kappahl ?

nu skall jag in i duschen , hörs snart
  <3


paus

jag vet . jag har inte skrivit något idag , så jag tar en paus nu tills höstlovet är slut så att jag bloggar mer då , skriver bara om det är något akut viktigt så ni kan fortsätta kolla på min blogg ibland ;)





se yaa after tha autumnbreak <3


godmorgon !

Godmorgon , nu sitter jag här vid mitt äntligen funkande internet !!, och typ kollar på lite saker som jag har missat dådå , fett jobbigt det va att inte ha internet !, men nu ska jag typ spela sims3, har blivit lite beroende. så vi hörs . hoppas ni fortsätter kolla min blogg fast den e tråkig :( men som sagt , det blir bättre när lovet är slut !! och när jag får en header ! ;) nån som kan hjälpa mig med det ?




byee
<3

Nu funkar det !

nu funkar mitt internet äntligen , men skall gå och lägga mig nu , bloggar imorgon ;)



sleep well <3

jelena är ledsen

... för hon kan inte blogga ! just nu ringde hon mig & var ledsen . hennes internet funkar inte , eftersom hon är ute på landet . hon bad mig att skriva ett blogginlägg självklart . men om ni undrar varför hon inte uppdaterat så bra på stistone är det föratt hon har fullt upp ;o <3 men i promies hon bloggar sjukt mycket imorgon !

gästblogg

hejsan allihopa !  just nu sitter jag här hemma , själv . jelena är & bowlar , med några . utan mig , höhö . aja , idag så vaknade vi typ vid klockan åtta haha förlåt jelena inte mening att väcka dig så tidigt ! *host* aja sen gjorde vi väl inte alls så mycket , hihi . typ satt framför datan & åt massvis av godis , eller iallafall jag  men sedan så drog jag hem , jätteroligt *verkligen* . typ åt & lite . men just nu sitter jag här , vid min sega dator. skall se på lite tv i think. men vi ses , jelena om du ser det här , så skall du veta att jag saknar dig !

 

jag just nu ! ignorera fulingen på bilden !

typisk mig & jelena humor !


det blir bättre !

nu blir det ett sånt kort tråkigt inlägg igen , ja idag har jag inte gjort så mycket , spelat sims 3 typ hela morgonen med linn , sen så gick hon nyss och jag kom på att jag inte har bloggat, men nu har jag inget mer att skriva , jo snart skall jag äta och sen ska jag bowla med familjen och olsson's och nån mer :D förlåt, det blir bättre efter lovet <3 hejdå

haha han e så j*vla nicee



 




haha love <3

förlåt

jag vet , jag har typ inte bloggat och när jag har det så har det inte vart så roliga inlägg , för jag har haft så mycket att göra nu på lovet. men jag sa ju faktiskt det i ett av mina tidigare inlägg, det blir bätter efter lovet. nu kommer iaf ett inlägg med många bilder, hoppas ni gillar det ;) men ja idag vaknade vi typ 8 (?) , sen åkte saga hem jättetidigt , blev lite besviken faktiskt. sen så fixade jag och linn oss för vi skulle typ på något lan hos gurra , därefter kom mamma och hämta mig och så åkte vi typ till max och jag tog bara en läsk. ( OBS bara för jag var på max två dagar i rad betyder inte det att jag är ett fetto , det var inte ens jag som ville dit !! ). sen stor handla vi på ica maxi och jag köpte lite exotic snacks , försöker ju va nyttig . sen sjutsade mamma hem mig och linn kom hit , vi fixade oss lite till sen gick vi till "lanet" . och det var ju kul (?) . så vi gick hem ganska tidigt . och nu sitter vi här och skall spela sims XD men det var det , hejdå

här kommer bilderna ;



igår kväll hos linn



linn fixar med seans hår



jag typ utanför mitt idag



linn <3



jag dådå



linn <3

om ni undrar vf saga inte är med på någon bild så är det för att hon inte vill

see yaa later ,


kort inlägg

just nu gör jag bara ett snabbt inlägg för jag måste fixa mig men kanske lägger in bild från linns kamera snart , men lägger in dagens outfit när jag kommer hem , vi hörs snart  :)

GÄSTBLOGG

hejsan jelenas alla läsare ! hur mår ni ? själv mår jag sådär . just nu sitter "trion" hemma hos mig . saga ligger i min säng & typ "halv sover " & jelena ligger på golvet & ser på tv . det var en evighet sedan vi tre umgicks , så det har varit amazing ! aja , är faktikst riktigt trött & klockan är bara halv 23:35. jag vet att jelena lovat er att ladda in bilder , men jag tror faktiskt att i morgon kommer en riktig bildbomb . har precis tvättat av sminket , & gjort mig klar , för att sova . men jag tror att vi inte kommer somna på länge . är inte alls någontign bra på tv just nu , aå vi ligger & ser på scrubs . haha det är sjukt , konstig . aja ganska kul ändå . vad är ra planer för i morgon då sötnosar ?
jag vet inte rkritg säker vad vi skall göra , men jag tror att jag & jelena drar på något lan , haha , i know.  kasnke saga hänger på who knows ? aja nu skall jag ge jelena lite sällskap framför teven . men jelena uppdaterar mera imorgonbitti ! vi ses , hugs and kissies !

sleep well

nu  sitter jag här och typ gör inget , bloggar ;) idag så åkte jag till saga men det har jag redan skrivit , sen åkte jag hem , det har jag också skrivit , men det här har jag inte skrivit ; därefter så körde mamma till drive in på max så jag kunde få en hamburgare för jag hade bara ätit frukost . sen släppte hon av mig vid kometen där saga och linn var , vi väntade där på att typ sean skulle komma från bogegatan (?) . när han kom gick vi hem till linn och typ bara pratade jag lägger in bilder imorgon , har inte sladden här . sen skulle typ sean hem och nu sitter jag vid datan och saga och linn "sover" .

asso förlåt att jag inte har lagt in varken outfit lr jackan än , men som sagt har jag inte sladden här (!)

men jaa ska typ sova nu . godnatt <3


se yaa laaater

okej alla klagar typ på att jag aldrig lägger ut dagens outfit men ikväll skall jag göra det, jag kan göra det imrn också om ni vill , för då har jag en bra kamera ;) iaf ikv ska jag och saga sova hos linn så vi får se om det tilloch med blir några bilder , men aa det var det och skriver snart , om ni vill att jag skall ha frågestund skriv det i kommentator fältet annars kommer jag inte ha det förrens jag får 100 besökare ;)

en jättebra låt som jag tycker passar in ikv ;




byee ;)

snart

hann ju inte lägga ut dagens outfit också , jag gör det när jag kommer hem , jag lovar . men jaja nu sitter jag har hos sagaoch aa typ gör inget , men jag kan inte blogga mer nu skriver närr jag kommer hem <3

byee

fixa mig

nu ska jag bara fixa mig och lä'gga ut dagens outfit sen åker jag till Saga .


lägger ut det snart <3

godmorgon :)

ja som sagt godmorgon alla underbara människor :) märks det att jag är på bra humör ? Det är jag iaf , för jag skall kanske få en jacka som är jätte snygg, lägger ut bild på den i nästa inlägg också då "dagens outfit". Men jaaa idag skall jag vara med Saga, men jag vet inte var eller när, så om du ser det här inlägget, kommentera då när och var. Annars smsar jag ju dig sen ;) men nu ska jag nog äta tror jag, hejdå

lr juste förresten , har ni hört att det har fuskats i bloggawards ? den riktiga vinnaren var Kenza men dom tog tvån foki för att det såg "dåligt" om samma person vann två år i rad. även fast foki redan hade vunnit två priser . Och ni som säger att det är bullshit, läs mer på www.falsksanning.blogg.se .  

skall sova

nu skall jag hoppa i säng , men imrn vill jag veta ;




jA , tufft beslut där jag alltså ;) så jag behöver verkligen er hjälp !


men ja godnatt då
<3

duschaaaaaaa

skriver snart , jag ska duscha :)

sprid min blogg vidare ;)

OMG och klockan är bara 20.10 !!

okej nu ska vi göra som " stor bloggarna "



O-M-G redan ?! och klockan är bara 20.10 !

 

hehehe ;) jag vet, inte så mycket huh ? men tipsa era kompisar om mig så att det blir fler ! :)

snälla ? :*

men jaa , har inte så mycket att göra just nu så det kommer nog fler inlägg snart <3


ojdå

det blev visst inte så mycket bloggning ändå men ni verkar gilla min blogg ändå när man kollar på statistiken ;) ja men jag har vart så trött idag så jag har bara sett på tv , lite tråkigt jag vet menmen ... ´Nu skall vi snart äta så jag skriver inte mer nu , förutom finns det nån som kan göra en header åt mig ? ;D 

förresten jag la ju aldrig ut "dagens outfit" igår , och jag kommer nog inte göra det idag heller , men imorgon lovar jag! :D

byee

good morning

ja som sagt good mornig hmm.. jag har faktiskt ingen aning om vad jag skall göra idag , jag menar det är ju inge kul väder , eller hur ? då kan man ju inte gå ut .. såe , det får nog bli en hemma dag , men det är väl bra för er för då kommer jag blogga vääääääldigt mycket ;)



såååå , jaa .. you'll hear from me soon

Förresten ni kanske kan komma på vad  jag ska göra ? :)


datan dampar

lägger ut det imrn , datan dampar , godnatt <3

hemma

hej , nu är jag tillbaka från badet och pizzan . det var fett najs ! hoppade faktiskt från 5:an 2 (!) gånger ! *stolt* alltså har jag sammanlagt hoppat från den 7 gånger i mitt liv *stoltare* ;) men ja sen gick vi till lilla elefanten och åt mat , jag tog en barnpizza faktiskt . jag menar jag försöker bli lite smalare .



en glad Angelica idag på resturangen



jag (från sidan dådå )



Bella med medalj



Andrea också



Medalj som vi fick för att fotbollsserien är slut för nu.



lägger snart ut dagens outfit , lite sent men wtf <3



nu drar jag

nu ha jag lite bråttom så det här blir sista blogginlägget innan jag drar ,

 

 

puss ses snart <3


tillbaka



ni ser vad jag har kvar va ? så kanske inte bloggar så mycket idag , men jag hitta iaf en jätte snygg jacka som jag skulle vilja ha , lägger ut bild på den samtidigt som dagens outfit :)

se yaa

pressat tidsschema

nu skall jag klä på mig så vi hörs snart  <3




<3

godmorgon !

*gäsp* vaknade precis nu , och vad är det första jag gör ? jo , bloggar såklart , men nu måste jag äta frukost , skriver mer om vad jag skall göra idag snart


hööstlov

förresten höstlovet har börjat ! :) faaan va najss asso , jag har massor av saker jag ska göra , så det kanske inte blir så mycket inlägg som tidigare :( men ni klarar er ändå va ?  jaja vi hörs , tror inte det blir nå mer ikv så jag passar på och säger godnatt samtidigt



sov länge nu när det är höstlov babes <3

duktig ?

asso jag börjar tycka jag är duktig på att "göra" bilder faktiskt , checka den här ;)

Vad tycker ni ?

älskar er läsare <3


idol

nnu ska jag bara se på idol och äta , sen ska jag se "pick of desteney" med typ jack black så jag tror den är rolig :)

 

byee läsare


gött

nu har jag ätit , jag är så j*vla mätt asso , det va fett gott ! men aa nu sitter jag och äter lite exotic snacks , försöker ju va nyttig ;) men aa det är typ allt jag har att skriva just nu , juste jag smsa just med saga och jag hoppas allt är bra nu , jag har också kommit fram till att jag är kär ! ;) jag vet , igentligen borde man bara känna det , men jag behövde tänka för jag känner samma sak för två st , L**** och A*** , fast jag vet liksom fortfarande inte <3 lägger in några bilder från nu .



Lite exotic snacks ;)

Gött ... ;)

i'll blogg later <3


haha

tjena hejsan ;) just nu ser jag på transformers med pappa och lillebror , en liten trevlig hemmakväll . snart skall vi äta nachos och se på Idol ! jag hoppas på att Erik vinner , han e ju fan bäst ! ;) vem tycker ni är bäst ? aja imrn så blir det inte så mkt hemma , ska först bada och äta pizza med fotbollslaget  :) för sen har vi uppe håll ett tag , men aa imrn ska jag också kanske sova hos linn dådå , så det blir typ inget hemma :P men många har ju klagat på att jag inte lägger in dagens outfit också så jag får väl börja med det imrn bitti då :) men  nu ska jag äta nachos , bloggar snart <3

funderare

tjenare everyone ;) jag sitter här redo för säng och funderar på om jag är kär eller inte ;) det är en as söt , men vet inte riktigt hur gammal han är, aja han är söt men jag vet inte om jag är "kär" , jag får nog allt ta mig en funderare över det :P men nu ska jag hoppa i säng , tidigt imrn jue



sleep well ;)


trevligt

nu är jag tillbaks igen från linn's place ;) det var fett najs att va med henne igen , last time was waaaaay to long ago ! nu kanske vi ska sova i helgen ! fett najs jö ! men ja ... vi typ såg massa klipp med björn gustafsson ! han e så jävla najs asso ! jätterolig också ;) men ja det var typ det , åt nyss typ pasta Carbonnara ( hos oss dårå ) det va ju gött :P jaa , hejdå då , slänger in en bild nu också på mig just nu ;)



det gäller att bjuda på sig , huh ? ;)


hos bästavän <3

shuee alla ;) ja som alla normala 12- åringar med ett liv så har jag vart i skolan idag . och nu är jag med linn  allra bästavän <3. men innan fick jag någonting med new body saker som jag var tvungen att lämna på pappas jobb medans linn gick till bussen , sen när jag var på väg tillbaka så fick jag sms av linn ba " bussen går nu" då sprang fan hela vägen fast jag har astma ! sen när jag kom fram då typ hörde jag linn bakom mig ba "vänta !" då stana jag ett litet tag och andades sen gick vi på bussen efter att busschauffören öppnat dörrarna för dom var redan stängda XD sendan åkte vi som sagt hem till linn och här är jag nu och bloggar , men nu ska vi äta macka . bloggar när jag kommer hem ! <3



here you later bitches

vissa människor..

asso vissa människor förstår man sig inte på . de säger att det ska va vi för allltid , men blir det det ? nej dom hittar alltid någon annan , men ibland så går det bra ändå , man är inte så fäst vid den personen , men ibland är man så fäst , men ändå blir man lämnad kvar . då börjar man undra , har den personen någonsin gillat älskat äen. jag menar för alltid borde va föralltid eller hur ? så man börjar tveka , dra sig unden för man vill inte förstöra för den personen och den andra . då försöker den komma tillbaka för den känner att man är ledsen. men va fan hjälper det ? det är ju över liksom , man känner sig sviken och aa.. sviken . då får den andra dåligt samvete , då får man dåligt samvete då är man med den ändå även om det gör ont inuti för man har liksom älskat den personnen . men samtidigt vill man inte lämna den personen för jag menar älska är ju starkt . eller hur ? men om man är med den personen så kan ju inte det va så kul för den , för jag tror inte man är så jävla engagerad för man vet att det är slut.

så vad ska man göra ? va med den personen och såra ? eller dra sig undan och bli sårad.

jag tror svaret är ganska enkelt , jag menar vi är ju ändå människor.

fett najss

den har låten blir man så jävla beroende av !!

http://www.youtube.com/watch?v=4OKlzm6BQ8A

love it <3

vad tycker ni


kanske ska köpa den här.. vad tycker ni ?


Houston Jacket SEK 2299, Svea - NELLY.COM


jag tycker den är snygg <3

nicee ?



just made it ;)

det kommer mer

 


plans

tjenaree mina glada typ 3 läsare ;)



ja som ni ser gjorde jag en del av det iaf , först köpt jag sakerna sen började det blåsa jätte mycket då tänkte jag what the fuck i'm on a diet. så då tror jag hem med händerna fulla och plånboken tom ;)
men ja.. har inte så mycket mer att skriva nu än ..

i'll write soon


hmm...

jaa kanske borde gå och lägga mig nu.. jo det tror jag , har ju skola imrn :O
bloggar imrn



sovgott babes <3

planer för imrn

Planer för imrn :

  • köpa lackleggins  MQ 199:-
  • köpa armlös sov bh bikbok ?:-
  • träffa någon på stan och ta en fika ?

ja det ska jag göra imrn om jag nu har nå läsare , vad ska ni göra ? <3


jaaaaa...

shaa ;) ja .. idag ha´r jag typ inte gjort något ,, jo juste vi fick fadder barn iskolan ! ;O ´jag fick fan två , fett jobbigt ju ! men aa dom heter typ milton och fanny . men aja efter skolan var jag med saga , först var vi på stan för jag skulle köpa lackade leggins men jag kom på att jag hade glömt plånboken , jag får nog köpa dom imrn ist.  så då gick vi till Donken och saga köpte en glass och jag köpte inget , jag försöker liksom gå på diet men det går inte så bra ! ;O men aja sen kom sagas pappa och skjutsade ( det haglade typ ) hem oss till saga  , där satt vi lite vid datan och lite sånt , sen kom pappa och hämta mig och lämna mig hemma för han skulle till Sanda och prata om nå visum så min farbror får stanna i Sverige lite till så att vi ska hyra ett hus , så jag får ett större rum så att jag får en gå in garderob ! hängde ni me ? ;) aja kan inte skriva mer just nu .



skriver snart bitches

sleep well

nu ska jag gå och lägga mig hinner inte blogga nå mer datan laggar sönder nu !! puss hej <3




sitter här osminkad klippt och redp för säng ;)

godnatt

tbx

jag hann ju inte skriva imorse för jag är helt seg på morronen , men nu är jag hos pappa så det kanske blir nå morgoninlägg faktiskt =) men aa jag gick i skolan såklart först sen åkte jag hem och typ gjorde läxorna, sen bytte jag om för jag s´kulle till fotbollen , det var fett najs som vanligt. jag har inte vart där så mycket på senaste tiden ,( har alltid kännt mig lite småförkyld ! ) så jag hoppas att jag har brännt några kalorier nu då ;) sen kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag här ! nu ska jag nog först äta sen duscha och klippa mitt hår och föna det .

det var det


i´l write soon


godnatt

lr aa godnatt och godnatt , snarare hejdå , nu ska jag upp och fixa några saker i mitt rum och sen skall jag sova . men jag tror inte jag kommer blogga nå mer ikväll iaf , så hejdå bloggen jag tror inte jag hinner blogga imrn bitti heller men ska försöka ! <3



spavaj lepo <3

ops

hej ! förlåt , jag sa ju att jag skulle blogga tolv men det blev visst inte så ... aja direkt efter jag gjorde min sista blogginlägg skjutsa mamma mig till dansen , och det var ju roligt som vanligt , sen när det var färdigt kom mamma och hämtade mig . sen när jag kom hem typ rnsade jag garderoben och möblerade om i mitt rum :P faktiskt väldigt nöjd med resultatet ! men aa sen satt jag mig här och här sitter jag fortfarande . ska nog upp nu och fortsätta rensa lite , så e



hörs bitches

godnatt !

hej ! nu ska jag gå och lägga mig , imrn har jag dans först till kl. 11.40 så jag bloggar nog omkring 12.00 förhoppnings vis, lägger upp en bild som iaf jag tycker ser god ut ;) fast den är ju redigerad men ändå liksom :





visst ser det gott ut ? ;)


men men sleep well bitches <3

gott !

Hej ! nu har jag precis ätit mat från -village tandoori- föreslår verkligen deras kyckling korma ;) men aja nog om det , jag måste gå nu ska typ hyra film eller något





vår goda indiska mat ;) fast den kanske inte ser så god ut för vi har ju redan ätit (A)


bloggar snart igen <3

oj då

hej ! förlåt att jag inte har bloggat har helt enkelt inte haft tid.. lr jo .. men samtidigt nej .. lr asso jag ska berätta , : jag vaknade typ 12.00 för det blev lite sent igår , sen så gick jag ut åt typ en sked gröt och typ 2 mackor, sen kände jag mig lite "klorig"från jacuzzin igår så jag :
  • duschade
  • rakade benen
  • tog hårinpakning
ahh nu känner jag mig som en riktig människa ;)
men aja sen var det meningen att vi skulle gå och se basket Visby ladies - sundsvall kl 4 men jag blev fett arg på mamma för en sak så jag låste in mig på mitt rum så ingen åkte . jag var på mitt rum typ jätte länge därför blogga jag inte ;P men jag hade inget att göra där så jag typ måla naglarna XD men aa jag gick ut därifrån nyss och fick veta att olsson's kommer så vi ska äta indisk mat , som jag inte ens vet hur det smakar , men jag är fett hungrig så jag hoppas att det är gott ;)



så blev resultatet dådå , inte så nogrannt men wtf det går ju att ta bort liksom ;)

men aa dom kommer snart så vi får se om det blir nå fler blogginlägg

puss


jacuzzi

jag kom precis uppifrån jacuzzin ;) DEt var fett najs med en massa lampor , bubblor och musik  ! Hit måste jag absolut komma oftare ! men jaaa. innan det så äåt vi lasange , men petig som jag är så åt jag typ inget eftersom jag hatar lök !! men ja sen åt vi lite godis sen hoppa vi som sagt i jacuzzin jag kan inte få någ av det ordet asso ;) jacuzzi , jacuzzi , jacuzzi ;) lr är det bara för att få er lite avundsjuka ? njaa.. kanske ;) mm men sen tog jag en typ 2 minuters dusch för at bli av med allt fucking klor ! det var fett jobbigt min bikini är säkert förstörd :( men aa nog om det nu sitter jag här vid datan och är fett trött så jag tror att vi ska hem snart ;) lr först kanske vi ska äta lite äppelkaka , vi får se .


men jag måste dra nu bloggar imrn bitti <3

nu drar jag

sticker ut till eskelhem ett tag , bloggar sen ;)
lägget ut lite "old memories" så länge :


saga<3



linn <3



hahahah jag dårå



linn<3



jag



saga <3



haahahah O-M-G !



Alla

fy faan shiett asso jag letade verkligen längst bak och hittade dom här ! hade helt glömt bort dom ! ;O

men aja måste dra nu

solong bitches

skoor


hemma

Äntligen hemma ! har haft en skit tråkig dag i skolan .. förstr hade vi typ nån jävla islam sak o massa men jaja ni kanseke inte vill veta vad jag har gjort i skolan ? ;) men jag har faktiskt inte gjort så mkt annat kom hem nyss och åt en nyttig mellis. typ yogurt och flinger sen såg jag lite på tv och nu sitter jag här . men jaja ikv ska jag till eskel hem och bada ? vene riktigt vad vi ska göra där men aja juste vi ska äta där och sånt sen ska vi hem , vi får se om jag hinner blogga när jag kommer hem då ;)



min absolut nyttiga mellis ;)


men måste dra



puss /jelena

godnatt

*gäsp*
fyfan vad trött jag är , ska gå och lägga mig , just nu sitter jag här osminkad efter att ha testat ett av paows skönhetstips ;) tror det funka bra :P vi får väl se i morgon bitti , och så får vi se om jag hinner blogga på morgonen , jaja det är mycket som vi får se imorgon så jag kanske borde gå och lägga mig ? ;)

godnattpuss /jelena

here we go (again) !

kul att ses igen . nu ska jag fan försöka börja blogga . så...


idag har jag inte gjort så mycket , skola såklart.. först språk , som är mitt favorit ämne ;) sen hade typ lite engelska som är okej men fucking dålig lärare vi har , , hon förstör allt roligt ... sen matte som jag hatar vi började typ på nå nytt kap. om typ grader ... så jävla borig asså ,sen mat det var ju gott som vanligt tog en macka och lite morötter , har hört att man nämnligen blir brun .. men hur fan ska man bli det i det här fucking vädret ? *saknar sommaren* men aja efter maten så kommer jag fan inte ihåg typ någonting , men mm sen cykla jag hem tog lite yogurt med flinger och satt mig vid tvn , fasna typ där ett tag sen kom jag på att jag försöker få högre månadspeng så då plocka jag ur diskmaskinen ;) aja sen åt vi , typ pannkakor och det var ju gott . åt förmodligen för många... sen satt jag mig vid datan och sitter här nu .. jaja skriver snart

puss / jelena

RSS 2.0